Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiektywniepoproszeoopinie

obiektywnie,co myslicie?

Polecane posty

spotykałam sie z chłopakiem,ja 29 on 24.Pół roku namietnosci,super zwiazek...ale rozstalismy się.Byłom kilka wpadek niedojrzałosci z jego strony,ogólnie było to swiadomepodjecie decyzji ze musimy sie rozstac.Rozstalismy sie,pojechałam do domu,pisałismy eski,na gg tez typu jak tam>co słychac a teraznagle z dnia na dzien cisza.Nie odpisuje,unika na gg.Spotkaalismy sie na chwile,powiedział ze to jego wina ,ze mus sie w głowie poprzestawiało itp.Powiedzcie jak ktos kto niby kocha,wyznaje niłosc po grób potrafi nie odpisywac,nie odbierac tel. nagle byc obojetny,oziebły... masakra napiszcie co myslicie,on chyba nie chce mnie znac

boje się, że po prostu kiedy ostatnio robiłam mu loda to nie był zadowolony po tym akcie i mnie zostawił

podszyw-i to kiepski

Gość aj law ju
Jeżeli się rozstaliście to chyba on nie musi się z tobą kontaktować. A Ty nadal jak zazdrosna dziewucha piszesz, dzwonisz i umilasz mu życie :O

ale wlasnie obiecalismy sobie ze nie zerwiemy kontaktu,on zachowuje sie tak jakbym mu cos zrobiła...to boli,nie to rozstanie tylko to ze jest obojetny i zimny

prosze napiszcie szczerze co myslicie...

Gość jdsffhusad
faceci tak reagują. kończą coś definitywnie, bez rozdrabniania się na różne odcienie uczuć ex kochanko-przyjaciółka, kochana os. udająca koleżankę, dziewczyna z którą zerwaliśmy i robimy dobrą minę do złej gry itp. faceci mają męską dumę, nie chcą okazywać łez i słabości, a że jest to świeża sprawa, to budzisz w nim emocje. on po prostu chce zapomnieć. zwalić winę na ciebie i żyć dalej bez złudnej nadziei. myślę, że nie jesteś mu obojętna. jakbyś była to bylibyście kumplami.