Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudny wybór

suknie do oceny plissssss

Polecane posty

Gość trudny wybór

prosze Was która jest lepsza? ta: http://slubnasuknia.pl/monCheri/10herms-moncheri_d/HERMS%20-%20BARBIELLE.html czy ta: http://www.slubne.pl/index.php?pid=4&col=29&item_id=3676&cmd=show_item&gallery_id=&result=3676&shift=1 pierwsza jest taliowana - lepej leży, niż druga która ma podwyższoną talię. ale z kolei druga ma ładniejsze koronki na dole sukni. czy suknia bez koronek (które obciążają tiul źle sie układa? - tak usłyszałam z jednym z salonów? zaznaczam ze nie stać mnie na suknie za 5000zł.... a te mają cen y odpowiednio 2385zł i 2890 zł (około)

Gość jhmgjkdtu
druga wydlada jak ciazowa, zdecydowanie ta pierwsze, elegancjka i szykowna

Gość problemowa Ja
obydwie nie w oim guscie, ale z dwojga złego ta pierwsza

Gość o-naaaaaa
pierwsza, ale ja bym jeszcze się rozejrzała :P

Gość sensitive23
Wybierajac z tych dwoch to zdecydowanie ta piersza jest duzo bardziej elegancka i piekniejsza.

Gość salianka
Gdybym musiała wybrać to pierwsza.Moim zdaniem jest bardziej dopasowana,ładniej podkreśla talię.Choć wolałabym z mniej rozłożystym dołem.

Gość z nich dówch
to pierwsza, chociaz tez ładna zbytnio nie jest

Gość lejla28
pierwsza ładniejsza....i nie musisz sie tłumaczyć ze stać cię na suknię za 5 tys. :O

Gość lejla28
ah sorki,źle przeczytałam...przeczytalam ,że stać cię ...jeszcze raz sorki :)

Gość trudny wybór
bez sensu to juz nie wiem za czym mam się rozglądac jak te nie ładne jednak nikomu sie nie podobają. ja z kolei w falbanach wyglądam jak idiotka a skromne mi w ogóle się nie podobają załamka...........

Gość mmmmorela
Ale daj spokój !!!! Obydwie są bardzo ładne :) brałam ślub rok temu i też wybierałam i też mi się podobało mamie nie mamie się podobało cioci nie szczególnie w końcu kupiłam taką, która mi się podobała i w której dobrze wyglądałam :D nie przejmuj się opiniami weź taką jaka Ci się podoba i ciesz się ślubem a nie zamartwiaj :)

Gość lejla28
wybierz pierwszą

Gość trudny wybór
morela dzięki za te słowa, masz rację nie moge z tego robić dramatu, bo każdy też ma inny gust i każdemu co innego się podoba. zdecyduję się pewnie na ta pierwszą bardziej mi przypada do gustu i nie wyglądam w niej głupio.

hym ... obie są ładne:) ale chyba ta pierwsza lepsza;)) ładnie podkresla talie;) dokładnie nie przejmuj się opinią innych tylko weź tą która Ci się podoba^^ ja tak na pewno zrobię;)

Gość obie są brzydkie.
wielkie bezy :o dziewczyny wyglądają w takich grubo a wszystkie je kupują, strasznie oklepane i nieładne

Gość jeżeli już to
zdecydowanie pierwsza

Gość kfngjkd
żadna mi się nie podoba, ale z dwojga zlego pierwsza ładniejsza.

Gość kfngjkd
no ale jak ktoś pisał, nie nam ma się podobać tylko tobie. wiec jak ci sie podobają to bierz te pierwsza.

Gość bo na kafe
chwalone sa tylko suyknie w stylu koszul nocnych. Wszystkie inne to bezy. Bierz tę, która ci się podoba i tak wszystkich nie zadowolisz, a to twoja suknia a nie gości. Mnie bardziej podoba się pierwsza.

"bo na kafe" też zauważyłam że wszystkim podobają się sukknie a'la koszula nocna ;p i jak jeszcze do tego jest ecru to jakby leżała w szafie od ślubu prababki ;p jak już ktoś by się na taką uparł to proszę dziewczynki na rower i zapieprzać żeby mieć chociaż sylwetkę ładną do takich "sukienek" ;p

Gość trudny wybór
wiecie co , nie wiem jakie suknie są na kafe chwalone, ponieważ nie śledzę aż tak topików nt sukni ślubnych, mimo wszystko dziękuję za oceny i przynajmniej wiem ze pierwsza jest lepsza, a druga rzeczywiście trochę jak ciążowa.... generalnie mi podobają się bardziej strojne suknie, jesli chodzi o takie bardzo skromne - na pewno dziewczyny o bardzo wyrazistej urodzie wyglądają dobrze w takich skromnych. co do falban to też z kolei w mojej ocenie bardziej pasują dziewczynom o hiszpańskim typie urody (tak mi się wydaje, może nie mam racji), ja natomiast jako blondynka z niebieskimi oczami i o raczej delikatnych rysach w sukienkach jak to ktoś napisał "koszulach nocnych" wyglądam jak sierotka Marysia, a falbany jak pisałam w ogóle mi nie pasują. czasami sukienka na zdjęciu rzeczywiście wygląda jak beza albo jak koszula nocna ale na konkretnej osobie zdecydowanie zyskuje albo traci.