Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdaa22

Związek z dda

Polecane posty

Gość Magdaa22

proszę o pomoc jak namówić agresywną osobę z dda żeby podjęła leczenie jeśli ona nie chce o tym słyszeć?? zagrozić rozstaniem czy po prostu dać sobie z nią spokój i się rozstać? proszę o poradę

Gość jedna_taka26
gdybys go kochala to byloby wystarczajace lekartwo ...DDa to nie glupcy ze trzeba ich leczyc to ludzie ktorych trzeba kochac i szanowac ...

ale terapia grupowa pomaga. mam przyjaciolke dda - miala zajecia przez 2 miesice, codzienni po 8 godzin. teraz tylko raz na miesiac spotkania i jest duza roznica

Gość Magdaa22
ja go kocham ale nie mogę zgadzać się na to żeby w napadzie furii niszczył dom i groził mi że potnie mnie siekierą a takie rzeczy się zdarzały

Gość Magdaa22
M A D Z A powiedz mi czy sama poszła na leczenie czy ktoś ją namówił? jeśli tak napisz mi proszę jak to zrobił

Gość jedna_taka26
masz 22 lata ...czy jestes w stanie kochac tak bardzo zeby byc z tym kims i naprawic to co rodzice zepsuli w nim ?

Gość Magdaa22
jedna_taka26 skoro proszę o porade jak namówić go na leczenie a po tym co zrobił nie wystawiłam mu walizek za drzwi to jak myślisz?

Gość Magdaa22
czy któraś z Was miała podobny problem bardzo zależałoby mi na poradzie osoby która przeszła to samo co ja przechodzę aktualnie

Gość jedna_taka26
wiesz wogole co to jest DDA ??? bo gdybys wiedziala to nie pytalabys co robic