Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edyta878787

MOJE DZIECKO PO SZCZEOPIONCE MA DRGAWKI GORĄCZKOWE

Polecane posty

Gość dlaczegoooo.........
piszecie że to wszystko przez szczepienia. to dlaczego każde dziecko zaszczepione niema tych problemów? ja już niewiem co myśleć. jeszcze parę lat temu nikt tak nie naskakiwał na te szczepienia. a teraz wszystkim się mąci w głowie. i tylko zostaje głosowanie, która mama lepsza- ta co szczepi czy ta co nie szczepi?

Gość Meza juz mam ;)
Nie rozumiem jednego,dlaczego kiedys gdy szlo sie na szczepienie z dzieckiem,dziecko dostawalo jedna tylko szczepionke a teraz az trzy wklocia na raz???Jak taki maly organizm ma zwalczyc odrazu tyle wirusow nie wierze ze jest to obojetne.Mysle ze wlasnie dlatego kiedys nie slyszalo sie o tylu powiklaniach poszczepiennych,bo szczepionki byly pojedyncze podawane w odstepach bodajrze 8 tygodniowych.Teraz z naszych dzieci robia kroliki doswiadczalne i tyle. Zaszczepilam swoja corke tylko raz i powiedzialam ze wiecej juz nie zaszcepie.Po szczepionce mala zaczela goraczkowac do ponad 40 stopni wystapila jakas wysypka,nie moglsam niczym jej temperatury zbic,wyladowalismy w szpitalu.Oczywiscie lekarze nie laczyli tego ze szczepieniem ,bo przeciez szczepionki sa takie "bezpieczne" Ale moja pediatra odroczyla jej szczepienia na czas nieokreslony.

Gość grunt to...
"Jak taki maly organizm ma zwalczyc odrazu tyle wirusow" nie znać się a pisać. wydaje Ci się ze w szczepionce znajdują się całe, żywe i aktywne chorobotwórczo wirusy?...

Matki same sobie mącą-jedną drugą nakręca często nie mając pojęcia o czym piszą. Każdą nieprawidłowość w rozwoju czy zdrowiu dziecka łączycie ze szczepionką. A jak dziecko np dzień po szczepieniu zacznie raczkować, to co-to dzięki szczepionce? Nie! Tak samo jest w drugą stronę. Powikłania poszczepienne zdarzają się niezwykle rzadko i zazwyczaj jest to gorączka bądź wysypka, a nie opóźnienia rozwojowe czy ten nieszczęsny autyzm.

Gość Meza juz mam ;)
Nie oprocz wirusow sa jeszcze konserwanty.Ja tam nie wiem i nie obchodzi mnie co robi kazda z Was czy szczepi dziecko czy nie.Ja swojego juz nie zaszczepie i tyle.

Moja 2 dzieci miala wszystkie mozliwe szczepienia i nic im niebylo nawet podwyzszonej temperatury.Osobiscie nikogo nieznam u kogo by dzieci chorowaly po szczepieniach ani w rodzinie ani u znajomych.Co do temperatury to zawsze lekarz mowi ze moze byc goraczka a jak sie utrzymuje dlugo to trzeba do niego wrocic

Gość lkkkklll
drogie panie, decyzja za zdrowie dziecka nalezy do rodzica- i zamiast isc za tlumem i szcepic lub za opinia na forum-samemu poszukac informacji- moze wtedy zrozumiec ie wiec ej i sami opodejmiecie rozsadna decyzje

Gość Dojrzala mama
tez mnie ciekawi dlaczego teraz jest coraz wiecej powiklan poszzcepiennych? Moja corka zaszzcepila sie przeciw wirusowi HPV zanim wyszla z przychodni dostala zapasci,lekarze nie mogli jej ocucic wezwali erke i na sygnale corka zostala zawieziona do szpitala,tam podlaczyli ja pod aparature byla intubowana,ustawala jej akcja serca dzieki Bogu wyszla z tego.Co do powiklania poszczepiennego lekarze nie mieli watpliwosi,stalo sie to po pierwszej dawce szczepionki.Co my wtedy przezylismy tego nikt nie wie, po tym co niby takie super i zbawienne moja corka mogla umrzec!!!

Gość karoljanna84
GŁUPIE TO SĄ MATKI KTÓRE PODĄŻAJĄ ZA HASŁAMI FIRM FARMACEUTYCZNYCH DR MAJEWSKA MÓWI ŻE SZCZEPIA ''LUDZIE NIE WYKSZTAŁCENI KTÓRZY MAJĄ MAŁĄ WIEDZĘ NA TEN TEMAT'' Dlatego lekarze nie szczepią swoich dzieci.

Gość karoljanna84
dodam, że rzygać mi sie chce jak czytam wypociny tępych idiotek zachwalajacych szczepionki, jak w reklamie mówią ze Msmix najlepszy to wierzycie bo w reklamie mówili? Boże jakie tępe dzidy

Gość a ty wierzysz w to
co nabazgroli Majewska, mimo iz wielokrotnie juz udowadniano jej manipulacje i naginanie faktow. w czym jestes lepsza?...

Gość karoljanna84
WIEM JEDNO TE MATKI CO IDĄ ZA HASŁAMI FIRM FARMACEUTYCZNYCH TO TĘPE QRWY