Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igusiaplon

Poszłybyście na takie wesele

Polecane posty

Gość igusiaplon

Brat mojego chłopaka ma wesele. Jednak nie da się ukryć iż przyszli małżonkowie przy każdej możliwej okazji mnie unikają z panna młodą nie zamieniłam ani słowa a z moim chłopakiem jestem prawie 2 lata. Do tego wczoraj poszłam do niego do domu się popalać i najzabawniejsze ze oni poszli z drugiej strony domu :D:D Wiec nie wiem co w takiej sytuacji powinnam zrobić czy na to wesele wogóle iść?

Gość salianka
Dziwaczna sytuacja.Może jesteś za atrakcyjna i Panna M.boi się o narzeczonego :P A tak poważnie to to jest strasznie idiotyczne,dziecinne zachowanie.Może podpytaj swojego chłopaka o co im może chodzić?

Gość igusiaplon
jak pytam o co chodzi to dostaje odpowiedz ze ona jest dziwna fakt jest straszna zazdrosnica ale bezprzesady jestem dziewczyna brata!!! ale ciekawe jak mam złożyc takiej osobie życzenia wolałabym złożyć je tylko panu młodemu

zloz jej zyczenia z usmiechem na twarzy i tyle. u mnie w pracy jest dziewczyna, ktora mnie strasznie nie lubi,a ja dla niej zawsze mila jestem , odpowiadam z usmieche itd, a ja to jeszcze bardziej denerwuje. wiem,ze kiedys sie do mnie przekona. Pokaz jej,ze nie jeses zla, kiedy to zrozumie..