Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badzczujnyicierpliwy

proszę o radę gdzie tkwi błąd

Polecane posty

witam sprawa wygląda tak.mam 20 lat. zobaczylem dziewczyne w szkole mojego kolegi i bardzo mi sie spodobala. znalazlem ja na nk napisalem do niej uprzejmie że jest śliczna a ona mnie olala. tylko zajrzala na moj profil i zero odpowiedzi. potem przeprosilem ją że tak po prostu nagle się do niej "przyczepiłem" i spytałem po koleżeńsku o maturę bo zdawała ją w tym roku. i nic... jest aktywna na swoim profilu ale mnie całkowicie ignoruje. to nie jednorazowa sytuacja, kiedyś już podobnie poznana na imprezie dziewczyna zignorowała moje wiadomości. ja podejrzewam że po prostu nie jestem zbyt atrakcyjny i może to dlatego...mam 194 cm wzrostu i szczupłą budowę, niebieskie oczy i brązowe włosy z kręconą grzywą której nie lubię :) proszę o poradę dziewczyny co jest nie tak pozdrawiam

Gość ladnaKasia22
po opisie widać, że jesteś idiotą....

Gość o matko jedyna - w takim
w tym największy jest ambaras aby dwoje chciało naraz:) Ona się podoba tobie, a ty jej nie i po prostu nie jest zainteresowana i tyle

kasiu może i jestem idiotą ale chciałbym być szczęsliwym idiotą :) czemu mnie tak ostro oceniłaś?

czy przystojny cham ma wieksze prawo do szczescia niz mily ale mniej atrakcyjny facet? ja zawsze staram sie byc mily uprzejmosc to milosc w stroju roboczym i to sie odplaca mowie wam

Gość olivia dunham
cham czy spokojny nie ma znaczenia. Jesli sie jej nie podobasz to mozesz uszami zaklaskac a ona i tak na ciebie spojrzy.

a czy przez rozmowę i ukazanie swych cech charakteru które mogą się podobać dziewczynie nie ma szans żeby zwróciła uwagę na mnie? nawet jeśli się jej nie podobam fizycznie mogę się jej spodobać poprzez mój styl bycia... tylko jak zagadać i zacząć żeby nie było kolejnego lekceważenia?...