Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qnia.

problem z rejestracją na studia

Polecane posty

Gość Qnia.

Zarejestrowałam się jako kandydat na studia w Szkole Bankowej, dostałam takiego e-maila zwrotnego i mam mały problem. Napisali, że do końca maja wpisowe wynosi 0 zł, ale chodzi tu o samą rejestrację czy muszę zanieść już jakieś dokumenty? W załączeniu przesyłamy dokumenty wymagane w rekrutacji w Wyższej Szkoły Bankowej we Wrocławiu. Prosimy je wydrukować, wypełnić, podpisać i dostarczyć do Biura Informacji i Rekrutacji Wyższej Szkoły Bankowej we Wrocławiu wraz z następującymi dokumentami : * świadectwo maturalne - oryginał lub odpis wraz z kserokopią * kopia świadectwa ukończenia szkoły średniej (oryginał do wglądu) * 2 kolorowe zdjęcia (zgodne z wymogami zdjęć do dowodu osobistego: 45x35 mm, lewy półprofil z widocznym lewym uchem) * kopia dowodu osobistego * dowód wniesienia opłaty wpisowej (można ją uiścić w Biurze Informacji i Rekrutacji przy zapisie lub przelewem na konto 22 1020 5242 0000 2402 0118 1429 tytułem: imię i nazwisko osoby zapisującej się na studia oraz jej adres) do 31 maja wpisowe wynosi 0 zł Warunkiem przyjęcia na studia jest: * złożenie kompletu dokumentów, * uiszczenie opłaty wpisowej * podpisanie umowy o naukę w dwóch egzemplarzach po jednym dla każdej ze stron. Umowę o naukę pobierz klikając tutaj lub osobiście w Biurze Informacji i Rekrutacji Zapisując się na studia do końca maja 2011 r. możesz zaoszczędzić do 1100 zł (nie dotyczy Turystyki i Rekreacji dofinansowanej ze środków UE): * 450 zł zniżki we wpisowym * 350 zł zniżki w opłacie czesnego - kwota rozliczana w proporcjonalnie w trakcie pierwszego roku studiów * 300 zł zniżki za płatność za studia w jednej racie Warunkiem skorzystania z promocji majowej jest doniesienie kompletu dokumentów w terminie: * do 30 lipca 2011 r. - osoby zdające maturę w roku 2011 * w ciągu 2 tygodni od daty zapisania - osoby, które zdawały maturę w latach wcześniejszych

Gość Qnia.
podnoszę.