Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monka_stonka

kosmetyki CHI?

Polecane posty

Gość monka_stonka

slyszalam duzo firmie CHI ze maja dobre kosmetyki i zastanawiam sie nad wyprobowaniem tylko przyznam szczeze ze nie usmiecha mi sie wydawac duzych pieniedzy nak osmetyki z ktorych nie bede zadowolona czy ktos zna wyprobowal i moze polecic lub odradzic ? interesuje mnie przede wszystkim maska do deliaktnych wlosow; http://www.splendore.pl/Maska_nawilzajaca_do_wlosow_delikatnych_CHI_150_ml_p5733.html

Gość pokreconaaaaaaaaaaaa
ja mam do wlosow kreconych odzywke:) siostra przywiozla mi z Angli bo u nas ciezko kupic chyba ze tak jak podalas wl inku przez internet . moim zdaniem maja siwetne kosmetyki - ale fakt ze do tanich nie naleza

Gość ulauleulauli
ja mam jedwab CHI i bardziej mi pasuje niz joanny bo nie obciaza tak wlosow.

Gość martynka_waw
czy ja wiem .. tez mialam jedwab tej firmy ale jakso bardziej pasuje mi biosilka ;] co do odzywek i masek to moim zdaniem lepiej uzywac lepszych firm wlasnie jak biosilk czy ten chi a szampony mozna tansze ja np mam syossa :)

Gość monka_stonka
a tej maski konkretnie nikt nie probowal ? i czy 63 zl to duzo jak na nia czy to jest dobra cena?

Gość ulauleulauli
cena jest ok - takie ceny sa zazwyczaj w sklepach internetowych natomiast gdybys chciala kupic w jakims sklepie fryzjerskim to pewnie zaplacilabys wiecej

Gość martynka_waw
a sprawdzaalas w rossmanie ? wiem ze biosilka maja kilka produktow

Gość monka_stonka
tak i biosilka maja ale tego chi nie . chyba sobie zamowie bo w sumie maske naklada sie zadko wiec moze mi starczy na miesiac lub dwa

Gość pokreconaaaaaaaaaaaa
spokojnie na dlugo Ci starczy maske powinno sie raz w tygodniu nakladac bo obciaza troche wlsoy