Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lustrzana

WASZE KOMPLEKSY

Polecane posty

Gość moje kompleksy
-jestem za niska -mam za maly biust -mam za grube nogi -mam zlamany nos(czyt.garbaty) -brzydkie zeby -beznadziejne wlosy -mam piegi na twarzy -mam hemoroidy -mam dwie brzydkie blizny po nacieciu krocza -a do tego biore leki na depresje i wogole nie mam ochoty na sex!!!:O KTO MNIE PRZEBIJE???

A ja jestem cholernie leniwa i w sumie to mój glówny kompleks. Ale moze po prostu nie jestem stworzona do tego, zeby zapier.dalac. :-D

Gość IMO13829
Nogi w mini po samo gniazdko pokazałaś, a cycków nie chcesz? Eh, baby i ich logika. :classic_cool:

Gość śmierdzę ptactwem leśnym
zakładam ciemne okulary i przemykam niezauwazony miedzy budynkami;) trzeba sobie jakoś radzić;)

Gość moje kompleksy
zapomnialam o rozstepach na: -brzuch -udach -piersiach(malych ale obwislych:O) -biodrach i o celulicie tez zapomnialam -mam brzydka cere -troche wytrzeszcone oczy(po ciezkich porodach) -wasik pod nosem -ciemne plamy(przebarwienia) wokol ust -nie moge sie opalic na nogach(zawsze sa biale jak u corki mlynarza) jak sobie jeszcze cos przypomne to napisze:O

Gość IMO13829
Portugalka - to nogi zrobione są z jakiegoś innego tworzywa niż cycki, czy może jesteś jedyna kobietą na Świecie posiadającą piersi? Przecież nic by się nie stało, jakbyś pokazała nieokryte miejsce połączenia nóg z miednicą. ;)

Gość bebilunki
oczy ci wszyły z orbit po porodach ?! jak to jest kurwa możliwe ? opowiedz mi o tym więcej bo zaciekawiłaś mnie :D

hahaha :D chcesz sobie cycki albo pupy poogladac to musisz sobie inna naiwna znalesc :)

Gość IMO13829
Pewnie zaraz zacznie gejami straszyć... :classic_cool:

achtung! niebezpieczny mitoman :(

Gość bziuuuuuuuuuuum
-nos -cellulut -małe cycki b/c -brzuch mi sie zrobił większy ostatnio :O taki napomopowany. -piegi ktore codziennie rano dokladnie tuszuję

wspominałem juz że chcę do taviry?;)

Gość jhskjdhsf
***jestem niska-152 cm ***mam krótkie wytsrzebione włosy.. i zniszczone.. siano takie,. czekam az mi odrosna bo farbowane na blond ***mam włosy w pupie ***mam wlosy na udach takie jak na cipce ***mam włosy pod pepkiem na tej lini takiej.. bo goloilam i sa wieksze i musze plastrami wyryac. ***mam krzywe zęby ***miwam krosty po depilacji

Gość moje kompleksy
nie wyszly mi z orbit tylko staly sie takie jakby bardziej wypukle. dla mnie sa one wytrzeszcone. a szczegolnie jedno:O

Gość Karamalka
Polecam poradnik Justyny Święcickiej "Te okropne kompleksy. Polubić siebie". Tutaj można go zamówić: http://przemiana.otwarte24.pl/136,Te-okropne-kompleksy-Polubic-siebie-Justyna-Swiecicka Księgarnia Psychologiczna Przemiana

Gość jezuniu!!! XD XD
kocham Was! a szczególnie kobietke z wybałuszonymi oczyma po poradach XD ale sie usmiałam!!!! xD ja to jestem jeden wielki kompleks :( -cienkie włosy - gdy sie usmiecham to wyglądam jak chomik, nos mi sie spłaszcza, poliki robią sie chomicze :( - brzydkie zęby :( - nie lubie swych ust :( -stopy, mimo iż malutkie to szerokie :( -płaska dupa :( -malusieńkie cycki :( -krzywe, krótkie nogi -obwisły brzuch -gruube ramiona -nienawidze prawej dłoni i stopy :/ -wąskie biodra JEZUUU.... JESTEM PASKUDNA :((((((