Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spragniona milosci

co zrobic

Polecane posty

Gość spragniona milosci

zeby podobac sie facetom ?

Gość spragniona milosci
i co dalej? jak juz sie sobie podoba ?

a jak juz sie sobie podoba to przechodzi desperacja :)

Gość spragniona milosci
nie jestem zdesperowana ale fajnie by bylo miec chociaz z kims pogadac a odstraszam facetow nawet nie wiem dlaczego

Gość dziuniatrunia
polubić być sama z sobą, wtedy facet będzie dodatkiem a nie celem!

wykonaj zadanie nr 1 ok? zanim znajdziesz sobie nowy problem

Gość spragniona milosci
podobam sie sobie ale chcialabym tez komus innemu

podobam sie sobie ale chcialabym tez komus innemu gdyby tak bylo, to nie byloby tego tematu

Gość spragniona milosci
ale tak wlasnie jest.tylko ze ja dla nich nie istnieje

ja pierd. jak grochem o sciane tak masz racje, nie ma dla Ciebie ratunku, przegralas zycie

Gość A ja na to......
A dlaczego tak twierdzisz? Moze zwracają na Ciebie uwagę tylko Ty tego nie zauważasz

Gość spragniona milosci
nie zwracaja -mam oczy i widze.moze mam po prostu taki typ urody ktory sie nie podoba mezczyznom..

Gość A ja na to......
A czy chcialabys cos w sobie zmienić? Chodzi mi o wygląd

Gość spragniona milosci
nie

Gość A ja na to......
A ile masz lat, czy mialas kiedys faceta? W podobaniu sie nie chodzi głównie o wygląd, sama na pewno wielokrotnie widząc jakas parę zastanawiałas sie "co on w niej widzi" , to kwestia sposobu bycia, pewności siebie. Powinnas uwierzyć, ze mozesz sie podobać wtedy zaczniesz wysyłać facetom właściwe sygnały

Gość spragniona milosci
mialam przez 5 lat.a teraz juz jest chyba za pozno zeby kogokolwiek znalezc nie ma nawet gdzie kogos poznac i juz zapomnialam jak to jest byc podrywana.nie wiem co zrobic zeby ktokolwiek zwrocil na mnie uwage.

Gość spragniona milosci
mam 24 . myslalam ze moge sie podobac ale po 2 miesiacach zwatpilam i chyba po prostu mam niechodliwa urode i tyle

każdemu podoba się co innego więc i na Twoją urodę znajdzie się amator, bądź bardziej otwarta i zacznij się usmiechać do świata

Gość A ja na to......
Skoro mialas to mozesz sie podobać. To ile masz lat? Ile czasu minelo od zakończenia Twojego związku? Moze jestes niecierpliwa, a chyba lepiej poznać kogos konkretnego niz wziac pierwszego lepszego. Szczerze to nie wiem gdzie mozna poznać normalnego faceta- praca, szkola, przez znajomych :O... lub przypadek albo raczej przeznaczenie:)

Gość A ja na to......
24 lata... bez potrzeby sie zamartwiasz. Zacznij chodzić na imprezy dyskoteki etc. moze masz wolną koleżankę dla towarzystwa(?) a sam sie odpowiedni facet znajdzie

Gość spragniona milosci
ponad 2 miesiace jestem sama.chodze caly czas gdzies na imprezy koncerty i nic nikt nawet na mnie nie spojrzy.przez 5 lat zwiazku nie zwracalam uwagi na innych facetow i nie przeszkadzalo mi ze sie im nie podobam..a teraz zostalam sama i nic nie wskazuje zeby sie to mialo zmienic..hmm moze sie jakos nie tak maluje albo cos..albo zle sie ubieram ..no juz sama nie wiem

Gość A ja na to......
2 miesiace to bardzo malo. A czy juz nic nie czujesz do byłego, bo moze widac po Tobie smutek. Malo jest facetów, którzy potrafią podejść i zagadac do obcej dziewczyny, a spojrzeń nie musisz zauważać przeciez nie masz oczu wkoło glowy, a nikt nie bedzie przeciez robil z siebie idioty i natrętnie sie w Ciebie wpatrywał. Pewnie znajomi i dalsi znajomi myślą, ze nadal jestes zajęta. Mysle, ze panikujesz przez to ze bylas bardzo dlugo w związku

Gość spragniona milosci
dzieki:) mam dzis zly dzien...niby 2 miesiace to malo ale jaka mam gwarancje ze sie to nie przedluzy do np 10 lat..? tym bardziej ze w tym czasie naprawde nie poznalam nikogo konkretnego..a Ty jestes sama?

Gość A ja na to......
Nie jestem sama, ale poprzedni zostawil mnie po 3 latach bycia razem i mialam takie mysli jak Ty:) az sobie odpuscilam i pomyslalam, ze skoro juz jestem sama to zaczne korzystać z życia. No i minelo kilka miesięcy i przez znajomych poznałam obecnego:). A i też nie widzę zeby ktos zwracał na mnie uwagę, tylko jak jestem gdzies ze swoim facetem to on sie czasami denerwuje, ze "kolesie sie za mna oglądają" wiec Ty też mozesz takich zachowań nie zauważać. Wiec głowa do góry:)

Gość spragniona milosci
no tez staram sie korzystac z zycia..ale wiadomo fajnie byloby miec kogos..kolezanki w wiekszosci zajete kazdy sobie jakos zycie uklada echh.a jestes brunetka czy blondynka?bo faceci chyba wola blondynki..ja niestety jestem wysoka brunetka

Gość A ja na to......
Też mam ciemne wlosy:) nie myśl tyle o tym, bo sie tylko dołujesz