Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BoJaNieWiemCoooo

gdzież tu przyczyna??

Polecane posty

Gość BoJaNieWiemCoooo

waze 57kg mam 176wzrostu od jakiegos czasu regularnie wiczylam brzuszki nie jadlam po18 juz nic ze slodyczy zrezygnowalam calkowicie jem duzo warzyw i owocow a mimo to waga ani drgnie zastanawialam sie czy moze mam cukrzyce bo niby nadwagi niemam ale mam boczki i troche wiecej tlyszczyku na brzuchu ma ktos moze jakie spomysly co zmienic by waga ruszyla?

Gość BoJaNieWiemCoooo
up

bo od ćwiczenia mięśnie rosną ;) więc możesz utrzymać wagę ale będziesz lepiej wyglądać. tak na marginesie to powinnaś przytyć ze 5-10 kilo

Gość BoJaNieWiemCoooo
wiele osob tak mowi ale uwierz mi ze naprawde mam co zrzucac i nie sa to wymysly naprawde mam boczki a chce aby skora byla napięta na brzuchu i po bokach wiec zastanawiam sie co zle robie ze wciaz nie chudne bo chcialam najpierw schudnac a potem wyrzezbic miesnie

Gość BoJaNieWiemCoooo
podnosze

Gość salianka
Nie chcę się czepiać,lae jak schudniesz,to będziesz chuda (wiem co piszę - mam 175 cm i ważę 63kg). Żadne diety itp.nie wchodzą w grę.Wypróbuj zabawę z hula hopem (wszelkie kręcenia talią wspomagają pozbycie się "boczków").

Gość BoJaNieWiemCoooo
wiem wiem ale mam nieco malo miejsca aby krecic hula hopem i mowie serio nie bede chuda chce napiac skore bo jest taka ble i niewiem to dziwne ze tak ciezo mi schudnac glupie 3-4kg zebym sie objadala wieczorami czy jadla tluste rzeczy to rozumiem ale nie jem gazowanych napojow nie pije tylko woda niegazowana i nic

Przecież masz niedowagę. :o To z czego chcesz chudnać. Organizm będzie się bronił przed wyniszczeniem.

Gość BoJaNieWiemCoooo
wedlug bmi mam wage w normie i tlumacze ciagle ze wlasnie jestem zdziwiona ze jak na taka wage powinnam nie miec boczkw miec plaski brzuch a niemam mam szerokie biodra i boczki ktore z lekka sie wylewaja ze spodni

Gość BoJaNieWiemCoooo
up

Gość BoJaNieWiemCoooo
wie ktos moze co mozna by zmienic?

Gość tłuszcz jest lżejszy
już dawno mówiłam, że waga to nie wszystko- można wazyć mało, a mieć ciało całe sflaczałe i otłuszczone :O ćwicz, ujędrniaj stosuj ćwiczenia wzmacniające i rzeźbiące mięśnie, jedz dużo białka- pomaga w budowaniu mięśni i zwracaj uwagę na wymiary, a nie na wagę- jeśli ładnie sie wyrzeźbisz, to Twoja waga będzie większa niż teraz, a ciało mniej otłuszzczone więc- sprawdzaj wymiary, wagę wywal ;-)

Gość BoJaNieWiemCoooo
tluszcz jest lzejszy - no mozliwe ze masz racje ja tez znam osoby co malo waza a tak naprawde maja tluszczyk zastanawialam sie nad aerobami podobo sa dobre i dosc skuteczne

Gość BoJaNieWiemCoooo
up

Gość tłuszcz jest lżejszy
poćwicz aerobiczną 6 poszukaj w necie jakichś ćwiczeń wzmacniających, zapisz się może na pilates- albo poszukaj w necie/ kup płytę z takimi ćwiczeniami- to ćwiczenia na mięsnie brzucha własnie

Gość BoJaNieWiemCoooo
aerobiczna 6 robilam ale nie wytrzymalam dlugo jednak widzialam w necie i czytalam z esa efektyze ejst dobrym cwiczeniem

Gość MAYPOIAK
ten tłuszczyk jest spowodowany brakiem ruchu a co najważniejsze jedzeniem śmieci. nie stosuj diet bo ci one nie potrzebne a tylko doprowadzisz do zwolnienia metabolizmu i w efekcie powrotu do normalnego jedzenia będziesz tyc. jedz 5 posiłków dziennie i nie że ostatni do 18.00 a 2 godz przed snem i do 2 godz po przebudzeniu. i ćwicz. ale nie oczekuj na efekty szybko bo nie zrzucisz w tydzień tłuszczyku nagromadzonego w kilka lat. i tak jak piszą dziewczyny nie wag ważna a cm. ja od zawsze ćwiczę min 30-40 min dziennie i ie narzekam na ciało choć waga nie jest idealna bo przy 155cm ważę 51kg ale nie mam boczków:-)