Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna 1993

Poprawka z matematyki !

Polecane posty

Gość Anna 1993

ze wszystkich innych przedmiotkow mam 3, 4 tylko z tej matmy leze i chyba czeka mnie poprawka . Nic tylko plakac !

Gość Anna 1993
Mam jeszcze nie cale 2 tyg do wystawienia oceny mam nadzieje ze mi sie uda .

Ach, zapomniałam, że wy jeszcze szkolę macie :D W takim razie niech ktoś dobry z matmy z twojej klasy pomoże ci w nauce ;) Na pewno ci się uda. Życzę powodzenia 🌼

Gość Anna 1993
Dziekuje ci bardzo za dobra rade , oby sie udalo

Gość ale jestem glupia!!!!!!!!
podciagnij sie troche tzn zglaszaj badz aktywna pokaz ze Ci zalezy, a moze sie uda. wierze w ciebie:)

Gość bebilunki
a ile masz spr do poprawy ?

Gość Anna 1993
Próbuje codziennie , na kazdej lekcji matematyki ale niestety Pan sie na mnie uwziąl

Gość Anna 1993
Do poprawy mam 1 spr . Ostatnio poszlam do Pana od matematyki i powiedzialam mu ze chcem poprawic spr kazal mi przyjsc w piatek i napisac go wiec tak zrobilam czekalam na niego 2 godz po czym Pan stwierdzil ze teraz on nie moze przyjsc zebym napisala go . Stwierdzil ze mam poczekac jak on skonczy lekcje 0 15.30 a ja konczylam o 13.00

Gość bebilunki
a masz tylko ten jeden spr do poprawy ? to nie histeryzuj ja w 2 klasie LO miałam na 3 tyg przed zakończeniem roku do poprawy semestr i 3 spr :D udało się jestem po maturach wiec weź się w garść :D

Gość Anna 1993
Probuje na kazdej lekcji porawic ten spr , zgaszam sie do odpowiedzi i to i tak nic mi nie daje bo on sie na mnie uwzial

Gość bziuuuuuuuuuuum
zdasz :D ja w zeszłym roku w ogóle na swoją nie poszłam :(:( i wycofałam papioery ze szkoły 2 dni przed poprawką :(

Gość bziuuuuuuuuuuum
no a potem sie okazało,że największe głaby i w ogóle wszyscy przeszli :O

Gość bebilunki
a ma jakiś powód czy to tylko jego widzimisię ?

Gość Anna 1993
Tez o tym myslalam zeby zabrac papiery ze szkoly isc do zawodowki a mature zdac zaocznie . Ale nie wiem czy jest sens zabierac papiery skoro juz jestem 2 klasie Technikum

Jak Ci wystawi 1 na koniec, to złóż podanie do dyrektora szkoły i powiedz, że się nie zgadzasz z oceną - zrobią Ci wtedy egzamin komisyjny. Jednak radzę Ci się wziąć do roboty - bo mam podobny problem, ale z innego przedmiotu. Jak będzie jakiś sprawdzian, albo coś to wkuwaj i dostaniesz dobrą ocenę.

Gość bziuuuuuuuuuuum
wiesz co ? ja własnie poszłam do zawodówki :D i było zajebiscie nigdzie nie poznałam tak zajebistych ludzi jak tam!mimo,ze duzo ludzi było mlodszych ode mnie ;) ale moj rocznik też. No ale poległam na praktykach i poszlam do LO ;) ale dobrze Ci radzę ucz sie na tego komisa! :) pozniej bedziesz pluła sobie w brodę tak jak ja do tej pory.

Gość Anna 1993
Zadnego powodu nie ma na mnie to tylko jego iluzje . Juz sama nie wiem co mam zrobic . W tym roku mam do 6 czerwca wystawienie ocen a 9 rade moze jeszcze mi sie uda . Ucze sie jak tylko moge . chodze na korki ale moj pan nie widzi zadnej poprawy

Gość Anna 1993
A mówili wam w szkołach ze można zdać z jedna 1 ? Wiecie moze dokladnie na jakich zasadach to dziala

Jak Ci wstawi 1, to pisz komisa, powiedz dyrekcji, że się nie zgadzasz z oceną. Jeśli umiesz, to nie ma się czego bać.

Coś chyba słyszałam, że na warunkowym można przejść, ale nie wiem dokładnie.

Gość Anna 1993
Tyle co wiem to ze zbiera sie rada i musza pozwolic na przejscie do nastepnej klasy z tym ze trzeba miec dobre zachowanie i duza frekwencje chociaz kazdy mowi co innego .

Gość Korlelia
PILNE!!!!!! Szukam osoby z Jelniej Góry, która uratuje mi życie,która złożyła papiery do egzaminu poprawkowego z matematyki, a zrezygnowała i nie przystapi do tego egzaminu-( egzamin odbędzie się w szkolę "Handlówce" ),PILNIE!!!!!! Nr 781 560 847