Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilkaa22222222222

czy jestem jakaś nienormalna?

Polecane posty

Gość Lilkaa22222222222

Mam często np tak ,że boje się ,że coś mi przyniesie pecha,albo jak zrobię coś pozornie co nie ma znaczenia to zdarzy się coś złego np jak wyniose niepotrzebne przedmioty z pokoju . albo np jak ubiorę coś czy kupię nowego to ,że to też mi przyniesie pecha czuje ciagły niepokój związany z tym nikt w sumie o tym nie wiem i jestem uważana za zuepłnie normalną osobę , ale sama zaczynam się tym martwić :(

Gość Lilkaa22222222222
i jeszcze żeby to było rzadko ,ale ja tak mam często . np kupię sobie nową torebke i już się zastanawiam czy nie przyniesie mi pecha itd

No nie jeste to raczej zbyt normalne, ale kazdy ma jakies swoje odchyly, wiec az tak z zle z Toba nie jest. Tylko, wytlumacz mi, w jaki sposób nowa torebka moze niby przyniesc pecha?

Gość kazdy czasem ma
takie momenty ;) ale u Ciebie to chyba jakaś fobia? może wyrośniesz jesli jestes mloda a jesli nie to idz do psychologa, to nie choroba nie boj sie:)

Gość ooo ja tak samo mam ale niezby
niezbyt czesto...:D czasami przed snem sobie namysle ze jak teraz nie zaniose szklanki po hernbacie do zlewu, to bede miala pecha:Do pojebane to, ale czesto sobie cos takiego wkrecam, ale i zarazem niezbyt sie tym przejmuje, bo wiem, ze ssama to wymyslilam:D h

Gość Lilkaa22222222222
no zaczyna mi to wyglądać na jakąś fobie właśnie. ciągle się boje ,że coś bedzie nie tak jak zrobie coś nie tak jak czuje. np czuje ,że nie powinnam wyrzucać niepotrzebnych płyt ,albo starych ubrań któryh nie noszę ,a wiem ,że powinnam bo tylko mi zagracają miesce w szafie

Gość Lilkaa22222222222
ja tak mam często właśnie :(

Gość khjhj87
hehe znam to uczucie ;)

Gość ooo ja tak samo mam ale niezby
no teraz jak mi przypomnialas to tez moge sobie cos znowu wmyslac, zaloze sie ze masz duuuzo wolnego czasu, zgaadlam? heheh