Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zacofana jestem w tym temacie

na jakiej zasadzie korzysta sie z karty MULTISPORT?

Polecane posty

Gość zacofana jestem w tym temacie

powiedzieli mi w firmie ogolnie, ze moge miec karte multisport (polowe place ja, polowe firma) ale jaki jest koszt? co to obejmuje? w ogole jak to dziala?

to zależy, jaką pracodawca ma z nimi umowę. Ja za kartę płacę 39 zł/miesięcznie (ściągaja mi z wypłaty) i chodzę na fitnessy, baseny, siłownie itd. Trzeba tylko sprawdzić, czy dany punkt ma umowę z systemem benefit

Ale np u mojego mężą za kartę tzreba płacić 150 zł/ meisięcznie. Ja mu wzielam u siebie kartę, bo dla małżonka też tylko 39 zł

niekoniecznie ze wszytskich, ale zawsze masz info co jest za darmo,a gdzie jest dopłata. Zazwyczaj do siłowni, fitnesów, basenów nie ma żadnej dopłaty. Do squasha zawsze jest jakaś mniejsza lub większa za kort. I są usługi w niektórych miejsach nieobjęte kartą np. wynajecie hali do siatkówki

Gość przyszłanna
My teraz w firmie przeszliśmy na naszym zdaniem zdecydowanie elastyczniejszy system a mianowicie na MultikarnetOK.Korzysta się z niego bezproblemowo a dodatkowo można również korzystać z leczniczych i upiększających masaży oraz kosmetyki. Polecam nie bójcie się zmian, bo w tym przypadku wyjdą Wam na dobre. Pracownicy OK. też są bardzo mili widać , że starają się o klienta.

Gość klara_jach8
przyszłaanna, czy taki karnet wykupowałas sobie sama? Chyba czegoś takiego mi potrzeba. Nigdy nie byłam na masażu, a tu w połączeniu jeszcze np. z kreglami, które uwielbiam stanowiłoby to idealną całość.

Gość killljanka34
Jaka jest cena takiego karnetu na kwartał ? Orientujecie sie moze jak to wygląda?

Gość gość
agencja power, dawniej powersport ma u siebie dostępne karty ok system dla klientów indywidualnych :)

Witam. Osobiście korzystam z karnetu sportowego OKsystem. Któregoś pięknego chciałam kupić parę suplementów diety i szukałam dobrej oferty marki Swanson bo sporo o nich słyszałam. Znalazłem się na stronie www.greenportmarket.pl i po namyśle zrobiłam niewielkie zamówienie. Kiedy dotarły do mnie suple otrzymałam zniżkę na karnet OKsystem i stwierdziłam że może czas na większe zmiany. Wykorzystałam rabat i w sumie jestem zadowolona bo mam kontakt z dietetykiem cały czas, dzwonie do niego z każdym pytaniem. Więcej info o ich działaniach macie tutaj www.greenport.pl Śmiało mogę polecić, pozdrawiam!

Gość JacekB77
Karta MultiSport przeważnie służy jako dodatkowy system motywacyjny dla pracownika. Obecnie jak spada bezrobocie, to zawsze może to być dodatkowy atut przy zachęcaniu pracowników do podjęcia pracy. Tutaj: http://cenabiznesu.pl/-karty-multisport-benefit-ktory-motywuje-do-pracy możecie przeczytać, że dla aż 42% osób pracujących taka karta stanowi atut do podjęcia danej pracy. Wyżej jest tylko prywatne ubezpieczenie zdrowotne. U Was w pracy macie takie dodatki?

Gość Paweł

Cześć, link polecający do Gry Multisport 2019: https://www.kartamultisport.pl/link-polecenie/6feecn99/ z nim 100 punktów na start :)

Polecam letnią grę Multisport 2019.  Można zbierać punkty i odbierać nagrody np. bilety do kina.

Tutaj link do dołączenia do gry i 100 punktów na start : https://www.kartamultisport.pl/link-polecenie/8bd54n19/