Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna 30

klątwa aż do 7 pokolenia.

Polecane posty

Gość smutna 30

Moja mama przed laty spotkała cygankę , chciała jej powróżyć , mama się nie zgodziła, więc kiedy odchodziła cyganka zawołała za nią , Bądź przeklęta Ty i Twoje pokolenie i nich na was ciąży klątwa aż do 7 pokolenia. To były lata 50 te , rodzice zmarli jednak zanim to się stało już rok po tym zajściu zmarł mój 3 letni brat , 2 braci mamy zginęło , ciotka mamy zmarła pod klasztorem w Olsztynie, ja straciła w ciągu jednej nocy władze w nogach , siostra 2 dni potem dostała udar mózgu . Czy to klątwa? jak ją odczynić???

Gość przymierze z maryja
tylk o maca Jezusa błogosławić i klątwę ściągnąć modlitwę to sama znajdziesz nawet bóg nie jest tak okrutny on tylko przeklina do 4 pokolenia

Gość Tytexx
Witam wszystkich. Zajmuje się rzucaniem i zdejmowaniem klątw oraz uroków. Zainteresowanych proszę o to aby w pierwszym e-mailu opisać przypadek jakim miałbym się zająć. Zajmuję się klątwami od kilku lat, mam spore doświadczenie. Pisać na poniższy e-mail. tytexx@gmail.com

Gość gość
Tak chcę ,aby zdjęto ze mnie klątwę 7 pokoleń podobno taka nade mną ciazy .Moje związki z facetami wcześniej mężem nie układają się .Zawsze wszystko idzie nie tak ,brak szczęścia do wszystkiego czy pracy ,pieniędzy itd ,,.Faceci zazwyczaj mnie zdradzają i sama rozpady ..Wróżka mi napisała ,że to klątwa 7 pokoleń i ona nie umie ich zdjąć zadawniona podobno.Proszę o zniesienie klątwy mojej.Na tatę rzuciła klątwe też kiedyś cyganka w ciąży .Może to ma jakiś zwiazek