Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PlusMinus102011

Byłam molestowana

Polecane posty

Hej Mam 16 lat i byłam molestowana przez kuzyna miałam wtedy 6-10lat.Ten okres wspominam najgorzej Jak ja miałam 6 lat to on miał 16. Bardzo lubiłam się z nim bawić mieszkaliśmy prawie obok siebie. Nie pamiętam wszystkiego dokładnie w pamięci mam parę scen. Zaczęło się od zabawy w rodzinę ja byłam jego żoną a on moim mężem. Kiedy nadeszła noc w naszej zabawie położyliśmy się do łóżka i zaczął mnie łaskotać a po chwili jego ręka znalazła się na mojej „piersi jako dzicko byłam pulchna. Pzniej było coraz gorzej wkładał mi rękę w spodnie powiedziałam mu ze nie chce a on na to ze jak będę grzeczna to da mi swój telefon komórkowy na 2 dni byłam dzieckiem wiec się zgodziłam. Pamiętam dwie sytuacje: Jak byliśmy na strychu bo chciałam iść zobaczyć małe kotki a sama nie mogłam wchodzić wtedy doszło do tego ze mnie pocałował z języczkiem. Drugie złe wspomnienie podczas zabawy w chowanego było nas 5 moja siosta szukała ja chowałam się z NIM ukryliśmy się bardzi dobrze wtedy powiedział mi ze jak pokaże mu swoją siusie to on pokaże mi swojego siusiaka zgodziłam się ale on miał pierwszy pokazać pozniej kazał mi go dotknąć . ostatni raz chciał dotknąć mnie na siłe, mialm wtedy 10 lat i powiedziałam ze już nigdy mnie nie tknie i zaczełam go bic duszlakiem do ziemniaków w noge zabolało mnie to ze nazwał mnie dziwką bo sprzedałam się za telefon miałam 7 lat. Nigdy nie powiedziałm o tym mamie boje się ze mi nie uwierzy i bardzo się wstydzę trzy dni temu wspomnienia wróciły po 3 lata zapomnienia nie mogę się nawet uczyc cały cfzas o tym mysle nie moge sie z tym uporać

Gość nie tylko ty byłas
molestowana tysiące kobiet przed tobą też było