Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwira5885

problem z seksem u mojego faceta

Polecane posty

Gość elwira5885

nie mogę z nim uprawiać seksu robi to po prostu za mocno kiedy kończy ja mam pełno siniaków nie wiem jak mu o tym powiedzieć nie chcę żeby się obraził

Gość a jeśli nie zrobi to jest
hmm, nie chcę, żeby się obraził... No to chore jakieś co najmniej. Wstydzisz się powiedzieć, ale znosić siniaki i odczuwać ból się nie wstydzisz.. Co ty niewolnikiem jakims jesteś, płatną prostytutka, żeby zgadzać się na wszystko, czego chce twój facet??? Seks ma sprawiać przyjemność obojgu, a nie jednej osobie. Inaczej to jest gwałt. Widocznie lubisz być gwałcona

Gość elwira5885
no nie nie lubię czegoś takiego ale on strasznie szybko się obraża i jest nerwowy jak nie wiem ,nie wiem jak zareaguje

Gość Metalucifer
może jak tak bardzo boisz się pogadac ( na spokojnie też by sie obraził?) to może zacznij od pozycji gdzie ty jesteś na górze i kontrolujesz tempo i głębokośc. po zobaczeniu jak ty się zachowujesz jak jesteś stroną bardziej aktywną powinien skumac,że wolisz spokojniejszy seks. a babsztyli z kafe nie słuchaj, one zawsze doradzają rozstania, za sukces życiowy mają rozbicie czyjegoś związku, albo choc zasianie niepewności w pytającej dziewczynie

Gość elwira5885
nie no rozstać to ja się nie chcę ale to o czym piszesz już próbowałam najwidoczniej on tak nie lubi bo długo to nie trwało

Gość odezwał się przemądrzały
kutas, pójść faceta kobieto, bo ciebie spuszczą w trumnie do ziemi.

Gość Mjrkier
A on nie widzi twoich siniakow

Gość elwira5885
nie wiem kiedyś mu pokazałam chciałam tak delikatnie najpierw zaczął się śmiać a jak mu powiedziałam że to nie jest śmieszne zdenerwował się i stwierdził że jak się wkurzy to będę miała ich więcej

Gość Metalucifer
taa ostry seks ją zabije:D:D:D kwoki z kafe zzazdrosne,że ich pies z kulawa nogą nie chciał zawsze życzliwie doradzą:) jak to nie działa to trudno, musisz się przemóc i z nim porozmawiac. rada od faceta - wszelkie krytyczne uwagi w tej materii lepiej składac w chwili jak już zabieracie się za fiki-miki, bo wypowiedzenie ich tak całkowicie na zimno przy śniadaniu/odkurzaniu/prasowaniu trochę bardziej boli. a tuż przed seksem to on będzie myślał jak zastosowac to co mu powiedziałaś a nie "słaby ze mnie kochanek, pewnie pójdzie do listonosza"

Gość Metalucifer
dobra jak ten ostatni wpis to nie podszyw to coś mi tu prowo pachnie

Gość powinnaś powiedzieć koniecznie
co jesteś zakamuflowaną masochoistką i chcesz się upewnić, czy to dobrze??????

Gość elwira5885
nie o to chodzi a ten ostatni wpis to podszyw ja jakoś nie mam nawyku mu pokazywać siniaków ale kiedyś coś wspomniałam to powiedział żebym przestała i się obraził

obraził, i ty jeszcze jesteś z ta ciotą?????????

Gość elwira5885
nie chcę się z nim rozstawać kocham go mówie tu o problemie a nie że chcę się rozstać

to zrób to samo, przy pomocy jakieś biczyka, narób mu też siniaków i nie perdol farmazonów, głupia cioto.

Gość elwira5885
dzięki za super radę mam go pobić a tak szczerze mówiąc nawet by się nie dał i nie obrażaj mnie

Gość niewygodna lalka
Przy każdym najmniejszym nawet bólu krzycz "ała". Jak nie zareaguje, to znaczy, że specjalnie tak Cię poniewiera.

Gość elwira5885
no robiłam tak bo nie da sie inaczej ale nie sądze by mnie poniewierał chyba on tak ma

Gość mariankoniuszko1
ugryz go w penisa zamiast krzyczec ala

Gość niewygodna lalka
No chwileczkę, ale skoro masz siniaki, to pewnie Cię boli. Jeżeli nie masz skłonności masochistycznych, to nie pozwól na sprawianie sobie bólu. Jak krzyczenie "ała" nie pomaga, to zacznij głośno płakać. Nie pozwól na robienie czegoś, co Ci nie sprawia przyjemności, a wręcz krzywdzi.

Gość elwira5885
pomyśli że oszalałam jak zacznę płakać

zamiast głupio gadać, weź porozmawiaj z nim poważnie, może lubi tak, i ma skłonności sadystyczne, a jak ty to lubisz, to po co zabierasz nasz czas głupotami.

Gość niewygodna lalka
Niech myśli co chce. Przecież to normalne, że jak się komuś sprawia ból, to ten ktoś płacze. :D Może wtedy wreszcie do niego dotrze, że Ty nie masz przyjemności, tylko cierpisz.

Gość elwira5885
nie lubię tego i nie chcę się tak kochać ale gadać z nim też nie umiem on zaraz się drze i wkurza a potem się nie oddzywa już tak ma co mam poradzić

Gość niewygodna lalka
Też się wkurz i nie odzywaj. Co Ty Myślisz: że on jest bardziej człowiekiem niż Ty? Że ma być tak jak on chce Twoim kosztem? To Ty tak miej, że uprzedź go, że jeszcze jeden ból i nie będzie seksu. Jak nie umie, to niech tego nie robi.