Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkllkkjj

Jak kupujecie staniki w sieciówkach typu CA, H&M, to ..?

Polecane posty

Gość kkllkkjj

to mierzycie je w przymierzalni czy kupujecie bez mierzenia?? Pytanie zadaje na powaznie. Nigdy nie kupowalam stanikow w sieciowkach w galeriach i po porstu nie wiem czy nie glupio to bedzie wygladalo jak wezme sobie 5 stanikow do przymierzalni;)

Gość próbowałam kiedyś
bo całkiem ładne niektóre w HM były, ale żaden na mnie nie leżał jak trzeba. Dziwna ta rozmiarówka. I tak - brałam z 5 do przymierzalni, nikt na mnie dziwnie nie patrzył ;)

Gość hm............................
Nie kupuję, bo nie ma tam mojego rozmiaru... ogólnie to kijowe staniki. Rozciągają się po m-cu używania i nie trzymają obwodu. Prawdziwe dobre staniki to angielskie, ewentualnie polskie od Ewy Bień, czy może Dama Kier albo Konrad - ale tu też rożnie bywa..

kupowałam w h&m, kappahl i mierzyłam, w takich sklepach z bielizną też mierzyłam. Lubię intinisini czy jakoś tak :)

Gość kkllkkjj
Zgadza sie- te angielskie dobre sa ale.. ja mam maly biust.. a te angielskie to sa takie koronkowe , ja potrzebuje dobrego push upa:)

Gość walinn
ja dwa razy próbowałam i więcej tego nie zrobię. Ze stanika z h&m od razu mi wyszły niteczki i biustonosz się "rozlazł" Wole zainwestować w jakąś bieliźnianą markę. W sumie ostatnio nipplex ma dość dobre biustonosze, piorę w pralce i nic mu się nie dzieje.

Gość no fire
ja kupuje w Kaphhal jestem bardzo zadowolona i oczywisice przed zakupem mierze :D