abr1@vp.pl 0 Napisano Maj 23, 2011 W KTÓRYM TYGODNIU WAM ROSŁY BRZUSZKI ??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mój brzuszek Napisano Maj 23, 2011 zaczął rosnąć pod koniec 3 miesiąca teraz kończy mi sie powoli 6 miesiąc a brzuszek nie jest jakiś duży mimo iz na plusie mam już 13kg koleżanka mi ostatnio powiedziała, że jak była w 4 miesiącu ciązy to miała już taki brzuch jak ja teraz w 6stym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abr1@vp.pl 0 Napisano Maj 25, 2011 jeszcze się ktróraś wypowie na ten temat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaciazona klara Napisano Maj 25, 2011 ja dokladnie jutro zaczynam 16 tydzien i brzuszek powoli zaczyna byc widoczny ale nie jest wcale duzy. Pewnie "z dnia na dzien" mnie "wywali" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina19886 0 Napisano Maj 25, 2011 j jestem w 7 tyg ciazy , i mi juz brzuszek robi sie okragły , twarty . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LUUUU Napisano Maj 29, 2011 MNIE BRZUCH ZACZOL ROS W 5 MIESIACU A WIDOCZNY ZACZOL BYC 6 NAWET TERAZ MAM NIE ZA WIELKI COC ZA 2 TYGODNIE ZACZYNAM 9 MIESIAC A PRZYTYLAM DO TEJ PORY 5 KILO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość serduszkoo1984 Napisano Maj 30, 2011 w 8 tyg.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach