Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola 25

miesiączka w ciąży czy to możliwe?

Polecane posty

Gość karola 25

Cześć mam mianowicie taki problem :jakoś pod koniec marca kochałam się z mężem wyliczyliśmy że są to dni nie płodne i był wytrysk do środka. Od tego czasu miałam już 2 miesiączki z tym że jedna się spóznila 4 dni a teraz mam 3 miesiączke ale miałam plamienia tydzień przed strasznie bolał mnie brzuch i miałąm wrażenie jakby ktoś ciągnął mi mcice do dołu straszny ból .Teraz już po tygodiu plamień dostałąm normalny okres testy robilam i wyszły negatywne i sama nie wiem czy moge być jednak w ciązy?? Nie wiem bylam na usg jakis tydzien temu bo chcialam zbadac czy mam jeszcze cyste na jajniku zniknela wiec nic mi lekarz nie powiedzial wiec nie moge byc raczej w ciazy badanie bylo przez jame brzucha. Z tym ze nie wypilam za duzo wody ale on powiedzial ze to jest dosc wystarczajac bym mogl obejrzec moje jajniki. Powiem szczerze mowiac ze mieszkam w UK i nie mam mozliwosci isc bezposrednio do ginekologa zeby sie z badac a z tymi lekarzami tu roznie bywa eh czy ktos moze mo pomodz w moim zmartwieniu