Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tvv_vvve

Planuje zemste na ludziach i kobietach...

Polecane posty

Gość tvv_vvve

za lata upokorzen zwlaszcze ze strony kobiet... Mam kase, to o czym marzylem od malego... Nic w zyciu mi sie nie udalo ,tylko to...

Gość A ja uważam, ze...
A kobiety to nie ludzie? :O

Gość One ;)
Każdy w końcy znajdzie swoją drugą połówke, to, że jestes człowiekiem wykształconym i masz kase nic nie znaczy ponieważ liczy się wnętrze i człowiek musi być otwarty na innych ludzi jeśli z niechęcią będziesz patrzył na ludzi to nigdy nie poznasz nikogo wartościowego ;) pozdrawiam ;)

Gość tvv_vvve
heh wnetrze? Slysze to od lat. Nie jestes wysoki ? Nie jestes meski . Przecietna twarz ? Gwozdz do trumny. Mam 28 lat i watpie zebym kogos poznal. Zaczne bawic sie ludzmi ,bede ich ponizal . Nie chce nikogo poznawac, samotnosc jest ok,mialem czas sie przyzwyczaic. Kobiety to podgatunek czlowieka. Ze strony facetow nikt mnie nie obrazal, nie nasmiewal sie. Kobiety owszem ,potrafia zniszczyc psychike.

Gość One ;)
Słuchaj nie patrz w ten sposób na świat bo do niczego dobrego to nie prowadzi, a jeśli chodzi o ludzi to każdy jest inny i najwidoczniej jeszcze nie trfiłeś na ludzi, którzy są w porzadku. Nie ma sensu poniżanie ponieważ czasami możesz zranić osobe która na to nie zasłużyła i która być może byłaby osobą wartościową.