Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimoooooooza

własna matka...

Polecane posty

Gość Mimoooooooza

jak to jest ,że własna matka,aa taka podła,ukrwająca się alkoholiczka,cholerne kłamczucha wiecznie chodząca do kościółka i jeszcze zmuszająca mnie 19-letnią osobę do tego :O dopiero co miałam mature ,chce uciekać bo nie wytrzymam z nią ,nie daje mi praktycznie żadnych pieniędzy mimo ,że ma ..bo ojciec pracuje za granicą,a ona non stop wpłaca z jego konta kase i buty sobie kupuje czy jakies cienie diora .. a ja ? od razu zdałam prawko ,zeby juz nie musieć płacić za poprawki,teraz matura i nawet ojciec wojskowy nie pomyslał,ze córka,którą zostawił z alkoholiczką chciaaby gdzies pojechać,odpocząc,chociaż na tydzien nad polskie morze,nad którym byłam raz w życiu mając 4lata ...nie pójde na studia bo bez ich pomocy finansowej bym się w życiu nie utrzymała,często choruje,potrzebuje maści na łuszczyce a pod wpływem stresów ,których ostatnio mialam sporo to aż rany mi się na głowie pootwierały ..ta alkoholiczka cholerna wstyd mi robi przy chłopaku,jeszcze na prośbe ostatnio,cz da mi 10zł na basen odpowiedziała " heh a niby z jakiej racji mam ci dawać,skoro już dostałaś ode mnie "kieszonkowe" które sama sobie chyba ustaliła i za to mam nawet waciki do mordy kupować ,bilety,jedzenie,którego w domu brakuje... kurwica mnie bierze ,udusze się zaraz jak stąd nie wyjade... tylko jestem w czarnej dupie bo nie chce tu chłopaka zostawiać.. on zna ang. ja niemiecki ,więc oczywiste,ze ja chce do Niemiec...własny nauczyciel ,który zna mojego ojca od podszewki stwierdził,ze łatwo nie mam i ze należą mi się od nich pieniądze dopóki się ucze... ale co mi po 500zł? i bym musiala jeszcze do sądu iśc,nie będę przeciez na własnych rodziców nadawać... mimo wszystko kocham ich bo po prostu...kocham,ale tyle złego co oni mi i mojej biednej siostrze wyrządzili to się w pale nie mieści..są psychiczni..wojskowy i alkoholiczka dobrali się

Gość Mimoooooooza
co ja mam zrobić? zabiją mnie jak się dowiedzą,że nie chce iść na studia,albo inaczej..nie zabiją,a tak się wkurzą ,że naprawde odetną mi każd złamany grosz ..oni mnie wręcz zmuszają pójścia na studia do Warszawy(jak ja jestem z małego miasteczka) a ja tam zwczajnie nie chce.. oni chcą się pozbyć problemu bo tam mam rodzine wysoko postawioną i oni mówili,ze wszstko mi opłacą i bede u nich mieszkać w jednym pokoju ..:O ja tak nie chce do jasnej choler 5lat duszenia się poraz kolejny z rodziną w dodatku cholernie religijną? to sa czasy studiów niby najpiękniejsze lata..co ja mam zrobić ..matko płakać mi się już chce ,gorąco mi z nerwów .. skończyl sie matury to mam znowu kolejne problemy ... popieprzone to życie jest ..i bardzo niesprawiedliwe ..jedni mają wszystko drudzy niewiele..

Gość nieładnie
jak ci się nie podoba to idź do pracy, sama się utrzymaj i więcej szacunku dla rodziców

Gość Mimoooooooza
chyba sobie żartujesz :O po 1. nigdy nie bede miala do pijaków szacunku do kłamców i dwulicowych ludzi ,do kogoś kto mnie obraża i kiedyś bił moją siostre nigdy :O wiec daruj sobie żaliste komentarze typu idz do pracy i więcej szacunku dla rodziców bo tylko tracisz czas

Gość Mimoooooooza
a co do pracy to oczywiście,ze pojde tylko nie w tym zapyziałym kraju

Gość nieładnie
nie podskakuj tak, bo jeszcze Ci życie tak da po doopie, że ze łzami w oczach wrócisz do domciu by podziekować rodzicom za to co Ci dali

Gość Mimoooooooza
to ciebie chyba jeszcze nie pokopalo ja juz przezyłam na szczeście i na nieszczęście moje sporo dzięki czemu wiele zniosla i byłam zawsze silna i wytrwala ,ludzie dziwią mi się ,ze nie poszłam na policje z tym wszystkim,ze to jest zwykłe znęcanie siuę psychiczne:] więc co jak cos tu na pewno nie wroce hahaha :D to nie są czasy średniowiecza,ze biedne dziewoje wracały do domku jak coś było poza nie tak ,z resztą widac jak mało o życiu wiesz,albo jestes sama dobrą pijaczką i tak zacięcie bronisz tego typu ludzi ,współczuje naprawde ;) ma się później dobrze na sumieniu innych ludzi,nie mówiąc już o najbliższych i ciekawe za czm mialabym niby zatęsknić? za łóżkiem? hahaha ,łózko zawsze si,e gdzieś znajdzie byle nie w tym domu :]

Gość Mimoooooooza
w sumie dziekuje cie wwołałąć u mnie znowu siłe walki ...mam wjebane :) ide na piwo ,a prace bede mieć bo własnie w tej sprawie dostałam telefon i jeszcze rodzice biedni będą na starośc i będą chcieli mojego powrotu hahah :] wtedy to ja się bede śmiać im prosto w twarz lece ;]

idź do pracy :O nie wiem w czym problem, może dużo nie zarobisz, może nawet na studia nie zarobisz, ale oni będą widzieli, że pracujesz a nie siedzisz na du.pie i przyjmujesz postawę roszczeniową :O w twoim wieku jestem ale takiej postawy nie rozumiem :O

Gość nieładnie
Po co załozyłas ten temat? Chcesz się pożalić na swoje nieszczęśliwe życie czy pochwalić, że dasz sobie radę bez rodziny?