Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filipinka26

SZCZECIN> Fryzura i makijaż ślubny w jednym miejscu. Co polecacie?

Polecane posty

Gość Filipinka26

Doradzcie cos bo nie mam pojęcia. Znalazłam salon Penelope, tam robią wszytsko w pakiecie. Ale szukam dalej. Doradzcie coś prosze!

Koniecznie wejdź na www.naszauroda.pl/Szczecin/ Serwis skupia najlepszych fryzjerów i salony kosmetyczne. W jednym miejscu znajdziesz wszystko, co jest potrzebne twojej urodzie. Na www.naszauroda.pl/Szczecin/ znajdziesz profesjonalistów którzy pomogą ci w metamorfozie

Gość Jola lojalna Penelop nielojaln
Nie polecam salonu Penelope, nie wywiązali się z pakietu uslug jakie kupiłam na grouponie. Miała być analiza kolorystyczna za pomocą chust, zabieg odbudowy włosów, mycie ścięcie i modelowanie. A otrzymałam wątpliwej jakości fryzurę, zabieg odbudowy włosow to było nalożenie odżywki. A chust do analizy kolorystycznej nie widziałam na oczy.

Gość nina2222222222
ja natomiast jestem bardzo zadowolona z usługi w Penelope. Wreszcie mam fryzurę, która mi pasuje i nie mam problemu z układaniem jej bo wosy sa bardzo dobrze scięte. Szczeże polecam ten salon, ja tam jestem stałą klientką.

Gość dobrarada22002256
ja tez wykupilam grupona niestety tez bylam srednio zadowolona wszystko na szybko i chusta nie widzialam na oczy tez niestety.. zle pomysleli zamiast zrobic reklame zrobili wrecz odwrotnie... jednakze moja siostra byla w "normalnych" warunkach i jej fryzura byla swietna naprawde fajna sprawa...potem wykupila grupon poszla jeszcze raz ale metamorfoza nie udana.. no coz chyba musza sie troche zastanowic nad tym co czynia i jesli inwestyuja w taka forme reklame to troche trzeba sie postarac