Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejny przypadek

Po jakim czasie znajomosci do lozka z facetem?

Polecane posty

w dzisiejszych czasach juz nikt do slubu nie czeka i kazdy sypia z kazdym wiec chcialam zapytac jaka jest obecnie norma?

Gość dsasdd
15 minut 🖐️

Takie "normy", granice to bzdura :o Po tylu tygodniach/dniach/randkach już można, wcześniej nie, bo blablabla... :o

Gość BakeRolls
Wtedy, kiedy partnerzy będą gotowi na taką decyzję :O to indywidualna sprawa!

Gość DaveID30
Przeciez to chodzi o Twoje potrzeby, zaspokajanie ich a nie debilne tradycje :D Jak ktos nie jest swoim najlepszym przyjacielem to moze i przez cale zycie nie wpadnie na pomysl, by robic to, co mu sprawia ochote ... a nie to, czego chca inni.

Gość nie chce tego a kysz
nie ma zadnych norm, ja kieruje sie taka zasada...nigdy nie sypiam z byle kim nigdy nie swedzi mnie cipa i nie szukam kogos po imprezie ale przewaznie bylam w dlugich zwiazkach mialam seks na wyciagniecie reki, w jednym zwiazku mialam kochanka, bylam z nim strasznie zakochana....ost poznalam cudowna osobe, niestety po weekendzie on juz wyjezdzal na zawsze i wiadomo bylo ze wiecej sie nie zobaczymy lub zobaczymy sie za pol roku, za rok, za dwa kto wie mam nadzieje ze tak bo sie zakochalam...przespalam sie z nim po dniu znajomosci i nie zaluje, strasznie tego pragnelam, zblizyc sie do niego miec jego cialo...bylo cudownie nigdy tego nie zapomne w zyciu nie czulam ze pragne sie z kims tak bardzo i to z wzajemnoscia...niestety nie nadaje sie do seksu przygodnego bo nie robie tego dla seksu lecz dla czlowieka z ktorym jestem i tak tez sie stalo zakochalam sie do dzis mam zlamane serce choc minelo juz 4 miesiace....mysle codzien, pragne wracajac do tematu nie ma granic wyznaczonych pamietaj tylko zeby postepowac zgodnie ze soba zebys pozniej mogla popatrzec sobie w twarz nie brzydzac sie siebie....ja nie bede oceniac jednak zadnych kobiet bo sama nia jestem...jedyne co mnie boli u facetow co jest dla mnie wrecz nie pojete to jak oni moga uprawiac seks bez uczuc, to smutne...boli mnie to cos co dla mnie jest wyjatkowe dla kogos jest zabawa...ale coz dlatego stwierdzam pierdole to i unikam takich sytuacji bo sie po prostu nie nadaje...

Norma jest taka, że nie ma określonej normy - idziesz do łóżka jak oboje macie na to ochotę :)

Gość zonaty maz
no to pieknie kurfisko udzielilo ci rady

nie ma normy. Ja poszłam po 2 latach związku, a po 4 latach znajomości ;]ślubu nie mamy bośmy jeszcze młodzi..

Gość nie chcialam tego a jednakl
zonaty maz jakie kurwsiko?

Gość zonaty maz
moja żona

a zapytalam bo sama zakonczylam ostatnio 5letni zwiazek i poznalam kogos nowego... ze tak powiem za moich czasow 5 lat temu to jeszcze ludzie dosc dlugo czekali a teraz wiem ze jest troche inaczej wiec zastanawiam sie co sobie facet pomysli jak go pol roku przetrzymam..

"ze tak powiem za moich czasow 5 lat temu to jeszcze ludzie dosc dlugo czekali" 6 lat, będąc dziewicą, po miesiącu od pierwszego pocałunku, który uznaję za początek związku. 😴