Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfdgd

krwua jestem gownme, cierpie i nei chce mi sie zyc

Polecane posty

Gość gfgfdgd

nie mam zadnej kobiety, nie potafie tak dluzej w celibacie i samotnosci nie mam ochoty zyc..

Gość dsasdd
zieeeew

Gość nie ty jeden
i nie ostatni:P

Gość gfgfdgd
ja mowie serio..

Gość nie takie gowniane
ludzie maja wieksze problemy

nie mysl w ten sposób ,jeszcze znajdziesz na swojej drodze kogos z kim spędzisz resztę życia ,nie mozesz sie poddawac ,,jesli czujesz sie samotny znajdz sobie jakiej zajęcie ,na pewno masz jakies pasje ,hobby ,zainteresowania .Wyznacz sobie jakies cele do których bedziesz dążył ,spelniaj swoje marzenia bo na pewno je masz ,korzystaj z życia ,ciesz sie każda chwilą ,dniem ,dziękuj Bogu ,ze jednak jestes w tym naszym świecie ,ciesz się kazdą godziną ,sekundą bo kto wie jutra moze nie byc. Żyj tak jakby każdy dzień był Twoim ostatnim

kazdy zawsze kogos znajdzie ,potrzeba tylko czasu ,z takimi rzeczami nie ma co sie spieszyc ..

Gość hfhdhmnamam,
Skąd klikasz?

Gość trevorad
klaudia19955 pierdolisz jak potluczona :O aby realizowac pasje (ktorych i tak czlowiek nie ma... bo malo kto ma jakies naprawde fajne pasje) to potrzeba sporo kasy i czasu.. kurwa jebnij sie w leb prawda jest taka ze facet jak chujowy bez kasy i wygladu to nigdy nie bedzie szczesliwy, nie bedzie mial powodzenia, kobiet i sexu do dupy z takim zyciem

Gość hfhdhmnamam,
KIedyś Ten kociak, do którego nigdy nie powiedzieliście słowa podejdzie do Was z miejsca rozpinając bluzkę (a w niej 4 piersi, a co się będziemy ograniczać!) i powie oczywiste słowa: "Zawsze kręciły mnie ciepłe kluchy. Twoje wpisy na forum rozpalają mnie nad wyobrażenie. Zróbmy sobie dzisiaj dziesięć dzieci". Tak jest, Panowie. Na reszcie ktoś się na nas pozna, ktoś doceni to że jesteśmy tacy przezajebiści. Nie będziemy do tego musieli nawet otworzyć ust bo to przecież widać.

kurna ,nie wiem skąd ty sie urwales ,no nastepny co mysli ,ze w zyciu tylko pięniądze szczęscie dają ,bo bez nich czzlowiek nie da rady ,proszę Cię ,ogarnij swój umysł ,jeśli ktos tak bardzo chce spełnić swoje marzenia to nawet bez kasy sobie da rade .A powiem Ci ,ze wygląd nie jest najwazniejszy ,moze wydaję Ci sie,ze dziewczyny lecą tylko na przystojnych ,bogatych facetów ,tak naprawde kazda z nas szuka kogos wyjątkowego na swój sposób , i nie chodzi tu o kase ,ludzie jakos zyją w biedzie ale radzą sobie mimo wielu trudnosci ,najwazniejsze jest wspolne szczescie.A czasu zawsze mamy duzo ,nie moją winą jest to ,ze ktos woli siedziec z dupskiem w domu nic nie robiąc i uzala sie nad swoim zyciem,w dzisiejszych czasach to ty sobie wybierasz kim chcesz byc ,za latwo wszyscy sie poddAJA

Gość hfhdhmnamam,
daj spokój klaudia19955 nie widzisz ze to nieoszlifowane diamenciki, rycerze o czystych sercach, jak tylko wystąpisz z podaniem zostaną twoim księciem na białym koniu

oj tam ,oj tam .. pewnie nie poznales albo po prostu rzucila Cie jakas dziewczyna i dlatego tak myslisz

a ja Ci mówie ,ze kazdy znajdzie i tego sie będę trzymać ...A mogłabym zapytać ile masz lat

Gość kaaaddddaa
ale staruch

Gość gfgfdgd
ale wypowiada się jak gimnazjalista

no widzisz ty masz 36 i jako juz czlowiek dorosly cos powinienes jednak wiedziec o milosci ,ja jako 16 wiem duzo mimo,ze nie spotkalam nikogo jeszcze na swojej drodze ,moze dla Ciebie moje wypowiedzi wydają sie głupie ale powienienes chociaz uszanowac moje zdanie w tej sprawie,ja Twoje szanuję i rozumiem ,ze nie kazdy musi myslec tak samo jak ja .Po prostu chcialam uświadomic ,ze nie warto sie poddawac ,ze trzeba cos z tym swoim zyciu zrobic ,zaplanowac je jakos ,a pisanie o tym ,ze komus sie nie chce zyc i ,ze jest gównem niczego nie rozwiązuje .Każdy z nas ma w sobie cos wyjątkowego i przyjdzie w koncu taka chwila w ktorej dana osoba zauwazy to .

Gość xcvbnfvnvbn
Zgadzam się, że chuja wiesz. Za te 10 lat dopiero zrozumiesz jak mało wiedziałaś w tej chwili. Ja też jak miałam 16 lat, to myślałam, że mam pojęcie o takich sprawach- nie miałam :/ Co do tematu, współczuję samotności- sama przez to przechodziłam, ale ogarnij się, nie jęcz i nie płacz tylko weź się w garść. Kobiety naprawdę nie cierpią takich użalających się nad sobą typów. Facet nie musi być piękny, ale jak jest pewny siebie może mieć każdą.

fakt jest taki ,że panowie ,którzy jeszcze nie znalezli(lub przegapili), tej swojej , a są po 30-tce. a juz zwłaszcza ci "najbardziej zdołowani " do 26 ,to są panowie ,którzy nigdy nie przywiązywali wagi do tego ,aby dać sobie kiedyś luz z kumplami i zaangażowac się chociaz w jeden wieczór ,zamiast iśc w tango. albo mieli w "swoim najlepszym okresie" pad-a przyklejonego do kciuka.a terz będa sie sami dołowac ,jakie to dziewczyny-kobiety są wybredne. nie trzeba było hodować swojego lenia , i opinii o sobie budowac .

Gość offerma doradza?
masakra!, chłopie, spieprz.....stąd!

Gość dfgdfhggfh
-do autora życzę ci śmierci dobranoc :)

Gość offerma doradza?
dfgdfhggfh -bez przesady! jeszzce to zrobi i co? bedziemy odpowiedzialni:P

Gość dfgdfhggfh
gówno śmierdzi