Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka88

krwawienie a ciąża??

Polecane posty

Gość Paulka88

3 dni przed dniami plodnymi wspolzylismy z mezem do konca w dzien spodziewane owulaci obudzilam sie zalana krwia z skrzepem ,nigdy tak niemialam i do konca tygodnia zawsze rano mialam plamienia zazwyczaj niemam kawien w czase cyklu, moze poronilam a moze wlasnie jestem w ciazy?? za tydzien powinnam miec okres nie wiem czy czekac czy isc moze do lekarza czy moze poprostu kupic test mial ktos taka sytuacje ?? Prosze o pomoc :((

Gość byuvdwbcquyav
jeśli skrzep był jeden i dość duży to mogło to być poronienie. Ja poroniłam w domu i generalnie wypadł ze mnie jeden dość duży skrzep i po kilku dniach dostałam większego krwawienia. ale mała ciąża przy dużym skrzepie się nie utrzyma :(

Gość Paulka88
tak byl jeden pierwszego dnia a w kolejne juz tylko male plamienia , ogolnie dziwnie sie czuje ale moze to tylko moje wymysly za tydzien spodziewana miesiaczka chyba niepozostaje mi nic innego jak poczekac na nia prawda?? Dziekuje..

Gość Paulka88
moglby sie ktos jeszcze wypowiedziec ?? Bylabym spokojniejsza :))

Gość byuvdwbcquyav
ja potem długo krwawiłam, ale wiesz mam tak, że okres się kończy i jeszcze dostaję czasem krwawienia ze skrzepami 3 - 4 dni po.

Gość Paulka88
mysle ,ze to tez zalezy od tego w ktorym dniu sie poroni od stosunku bo mi wyszly te skrzepy 2 dni po wiec trudno to chyba nazwac ciaza..