Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewien samiec

One niewolne

Polecane posty

Gość pewien samiec

Czy są tu kobiety, uległe, niewolnice, suczki? czy jesteście w stałych związkach czy tylko umawiacie się na sesje? czy dostajecie lenie, jesteście wiazane? czy macie obrożę? jakie rozkazy, kary dostajecie od Pana za nieposłuszeństwo? jakie macie nagrody za dobrą służbę?

Czy są tu kobiety, uległe, niewolnice, suczki? tak czy jesteście w stałych związkach czy tylko umawiacie się na sesje? stały związek z innym, a z Panem to trudno określić 😴 czy dostajecie lenie, jesteście wiazane? lanie raczej niezbyt mocno, żeby nie było sladów, wiązanie tak czy macie obrożę? tak jakie rozkazy, kary dostajecie od Pana za nieposłuszeństwo? nie chce mi się o tym gadać :classic_cool: jakie macie nagrody za dobrą służbę? głównie słowne pochwały

Gość pewien samiec
jakie jest wrażenie odczucie z noszenia obroży? jakiego jest koloru? czy jakieś stroje

ja podobno wygladam na suke:Pale ulegla nie jestem,wrecz przeciwnie:)

Gość legionn
to ja cie biore :)

Czarna, skórzana. Hmmm, ja zapominam, że ją mam. Przypominam sobie jak przejrzę się w lustrze. Ostatnio wyszłam w niej na ulicę :D :classic_cool: Smutno mi było jak mi ją Pan zdejmował. 😭 Dobranoc! 🖐️

Gość legionn
ciekawie

Gość pewien samiec
idę walic szkopa w hełm

Gość pewien samiec
Perwersja Mam pytanie w jaki sposób jestę wiązana? czy jesteś wiązana np do stołu leżąc na plecach czy do stołu opierając się o niego? czy na stojąco ręce w góry? czy do krzesła ? w jaki sposób do łóżka? Czy Pan wydaje Ci polecenia np rozbierz się uklęknij tyłeczek wypięty?

ja trafiłam na dominującego faceta swego czasu i od tego czasu z każdym moim się tak zabawiam :) ale na obrożę bym się nie zdecydowała :)

Do stołu nie, jak już to do łóżka, ale najczęściej po prostu spina mi ręce i nogi w taki sposób, żeby było mi niewygodnie. Mam skórzane obręcze, które można połączyć ze sobą łańcuchem w dowolnej kombinacji. Na stojąco z rękami do góry jest raczej ciężko, bo potrzebny byłby jakiś hak w suficie, a w hotelach zazwyczaj tego nie ma. Polecenia wydaje, ale raczej nie używa słów "tyłeczek".

Gość pewien samiec
Czy w trakcie seksu krzyczysz? czy każe Ci być cicho? Czy drażni się z Toba tak że po związaniu oczekujesz na seks na dotyk cipa staje się wilgotna a on czeka na większe podniecenie

Gość pewien samiec
Czy obroża taż ma haczyk do przyczepienia łańcucha i przypięcia go do jakiegos przedmiotu albo do kajdan z tyłu?

Gość Perwersjo kochanie
Czy czy jesteś uczciwa?tak tylko pytam.to pytanie jest retoryczne.Bo czy można jeść jeszcze tymi ustami?

Czy w trakcie seksu krzyczysz? Czasami, muszę poprosić o pozwolenie na orgazm. Czasami przedłuża wydanie tego pozwolenie, a orgazm bez pozwolenia jest karany. czy każe Ci być cicho? Rzadko. Czy drażni się z Toba tak że po związaniu oczekujesz na seks na dotyk c*pa staje się wilgotna a on czeka na większe podniecenie. Raczej nie :)

Obroża jest zwykła psia, więc ma kółko do przypięcia smyczy, które można wykorzystać w różny sposób. Jeśli pytanie jest retoryczne to nie muszę na nie odpowiadać. 🖐️ Dobranoc!

Gość pewien samiec
to trudny rozkaz pozwolenie na orgazm pewnie często nie da się wytrzymać a czy dostajesz również rozkazy dotykania cipki np uwolnienie jednej ręki i masowanie cipy a On obserwuje albo zakaz dotykania cipki? a jaka jest mała przykładowa kara?

Gość Perwersjo kochanie
Przeżywasz rozterki moralne?To też pytanie.Ciekawa będzie Twa odpowiedź,o ile nastąpi:)

Gość pewien samiec
Perwersjo czy seks oralny lub ostrzej pieprzenie w usta konczycie z finałem wustach? jaki status ma ten sex kary czy nagrody? Jak przygotowujesz cipke na spotkanie z Panem? czy robi Ci minetki i czy musisz być wygolona? Czego uzywa do dawania lania czy są to klapsy czy co więcej?

Gość pewien samiec
Interesuje mnie temat uległości bycia suczką traochę z ciekawości pytam troche z fantazji traoche z myśli żeby kiedyś tez elementów BDSM spróbować z moją partnerką

Gość pewien samiec
OK

Gość Ja zwykle zniewalam mojego
faceta. Tak jest lepiej niż w drugą stronę.

Gość pewien samiec
Perw czy by byłaś ostatnio chłostana? czy byłaś przy tym związana? czy potem byłaś ostro posuwana? Ile razy Pan Ci wymierzył?

Gość gość
troche nie w temat ale jestem w ukladzie gdzie ona jest dominujaca i jest fajnie gdy moja pani konczy np toalete mowie o oddaniu moczu musze ja wylizac a gdy pozwoli mi na seks moge skonczyc gdzie chce ale zawsze musze zlizac do konca