Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forforju

ja powiedziałyście swojemu facetowi o ciąży??

Polecane posty

Gość forforju

??

Gość PPPPPPPPPPPPPPPPPPLLLLL
NORMALNIE A ON NIE CHCIAŁ

Gość iroitj
"jestem w ciąży" możesz też spróbować powiedzieć to od tyłu :) czyli: yżąic w metsej

Gość Dobrawka88
smsa chyba napisalam: bedzie nas więcej haha

Gość camstwo
a boisz się o jego reakcje?

1 dziecko przybiegłam z płaczem z łazienki i powiedziałam "dwie kreski", zapytał co to znaczy to mu powiedziałam "domyśl się" i zaczęłam płakać jeszcze mocniej. no i się domyślił i śmiał się ze mnie i pocieszał na przemian. 2 ciąża - mąż obudził mnie o 5 rano, bo już się nie mógł doczekać wyniku testu, ależ byłam zła i śpiąca! poszłam zrobić ten test, położyłam go w łazience i wróciłam do łóżka. powiedziałam zeby sam poszedł zobaczyć i mnie obudził jak już wynik będzie znał. przyszedł po chwili rozradowany i oznajmił mi że będziemy mieli maluszka :) także to on mi powiedział o ciąży :P oczywiście już nie spaliśmy dłużej :)

Gość difdfc
Ja powiedzialam, ze na tescie ciazowym sa dwie kreski, a on na to: "A co to znaczy" Ale u mnie to byl zart na prima aprilis. Biedny niepotrzebnie sie ucieszyl.

Gość fhgrsxh
kupilam malenkie buciki, wlozylam do torebki na prezenty i mial niespodzianke :P

Gość a ja mu powiedzialam
po tescie wyszlam roztrzesiona z łazienki (byl juz wynik) i mowie ze dwie kreski...i ze to znaczy ze ciaza byl powazny (nie planowalismy dziecka) zrobilismt drugi test nastepnego dnia tez pozytywny wyszedl no i umowilismy wizyte u gin tam potwierdzenie i po prostu oswoilismy sie z ta mysla :)

Gość gość
Test pozytywny włożyłam do koperty i poprosiłam mojego małego podopiecznego żeby zaniósł mojemu :) :) hehe :)

Gość He he he
Jak przez tydzień nie dostałam okresu to mu powiedziałam że mi się spóźnia i jak jeszcze za tydzień nie będzie to żeby się przygotował że zostanie tatusiem. Później cały czas sam się dopytywał aż w końcu kazał mi zrobić test

Gość Tila sewila
Wychodziłam nad ranem z łazienki (po zrobieniu testu) cała oszołomiona, mój mąż się zapytał co się stało (nie wiedział, ze zamierzałam robić test) a ja na to CHYBA JESTEM W CIĄŻY. Później mój mąż musiał sprawdzać wynik testu,. bo ja się bałam że ta kreska druga zniknie :) A to wszystko w piękną Wielkanocną niedzielę.

Gość ta co sie zna
Kupiłam magnes na lodówkę z sentencją o byciu tata. Mąż robiąc sniadanie zauważył go i krzyczy do mnie (byłam w łazience) : KOCHANIE - CZY CHCESZ MI COŚ POWIEDZIEĆ?:) Oczywiście nie musiałam nic mówić.

Po zrobieniu dwóch testów zadzwoniłam do niego ponieważ był już w pracy, akurat tego dnia bawiła się w tłumacza na szkoleniu i biedny nie mógł się dobudzić, po tej wiadomości podobno nie mógł się skupić język bardzo mu się plątał :D wszyscy mu gratulowali i cieszyli się bo wiedzieli że chcemy mieć dziecko i szybko się udało :D po tym wszystkim nie miał problemów ze zwolnieniami w czasie ciąży jak leżałam w szpitalu czy na USG, tego dnia zwolnili całą ekipę kilka godzin wcześniej żeby mógł przyjechać do domu ( wracał do domu tylko na weekendy a to był wtorek i cała brygada z nim przejechała szmat drogi żebyśmy mogli się tego wieczoru zobaczyć) - super wspomnienia :)

Gość why????????????***?????
moj sam sie domyslil.

ale mialyście fajne i oryginalne pomysły powiedzenia tego ;) ja po prostu powiedziałam że jestem w ciąży i się popłakałam... bo to nie było planowane, miałam iść na studia. ale mąż mnie pocieszył i od początku wspierał :)

Gość alagam
rzuciłam w niego testem (byliśmy pokłóceni)

Gość zapomnialam nicka
20:34 [zgłoś do usunięcia] alagam rzuciłam w niego testem (byliśmy pokłóceni) haha to bylo najlepsze ja tez po prostu powiedzialam "jestem w ciazy" i nic nie powiedzial...zatkalo go... to wstalam poszlam do sypialni rzucilam sie sie na lozko i zaczelam plakac. po chwili przyszedl pocalowal mnie w brzuch i powiedzial ze nas kocha:) to nie byla wpadka, staralismy sie pol roku a \jednak ciaza nas zaskoczyla

Gość kleopatra nowa
Planowalismy dziecko od roku, 6 kwietnia test wyszedł pozytywny zadzwoniłam do niego i mowie "bedzie nas trzech" a on ze nie rozumie no to mu powiedzialam dokladnie jestem w ciazy bedziesz tata, a on zemdlał.... Serio:) Kumple do dzis sie z niego smieja, zreszta ja tez:)

Gość kleopatra nowa
Zapomniałam dodac ze był w pracy:)

Gość mamamama26
są takie fajne śpioszki z napisem kocham mojego tatusia - dałam takie mężowy - wymiękła odrazu...

Przyjechałam po pracy i od razu zrobiłam test, męża nie było, więc do niego zadzwoniłam i z płaczem oznajmiłam że jestem w ciąży a on na to "i czego głupia ryczysz ty się ciesz a nie płacz" ryczałam pół dnia, mimo że syn był planowany.

Zle sie czulam, bylo mi ciagle zimno i moglam spac caly dzien. Pamietam, ze sie o to poklucilismy bo tego dnia dom wygladal nieciekawie. Poplakalam sie i powiedzialam, ze wiem dlaczego tak jest na co maz wygonil mnie do lazienki zebym zrobila test. Razem bylismy kiedy pojawily sie 2 kreseczki i on sie poplakal z radosci a ja zaraz za nim :)