Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonaty sexi flexi

Kredyciarzy pogieło

Polecane posty

Gość żonaty sexi flexi

Nie kupujcie mieszkań na kredyt i w takich cenach 300 tyś, pogieło Was totalnie? Chcecie aby Wasze dzieci spłacały do ich końca życia te kredyty??? Gdybyście pomyśleli to ceny by spadły w przeciągu 3 lat, ale daliście sobie wyprać mózgi, że kredyty są dla każdego!

poza tym faktycznie, dzieci będa zajebiście wdzięczne, że rodzice te 300 tys wpakują w kieszeń wynajmującego:)

Gość żonaty sexi flexi
jeżeli wierzycie że uda Wam się spłacić przez 30 lat to jesteście ułomni:) a zadłużacie się przy 300 na 600 tyś, a jak nastąpi przewalutowanie, dewluacja to dopiero będziecie płakać. A na takie kredyty można się nie zgadzać, ale nie musieliście brać, bo Was na to stać, ciekawe jak na długo... Musicie pamiętać, że w przypadku braku zdolności do spłaty Bank nie tylko zajmieWam mieszkanie za 300 tyś (o ile będzie jeszcze Warte tyle) ale zajmie rzeczy Wasz prywatne, jak auta, komputery, i inne, nawet może rodzicom Waszym zabrać i zadłużyć Wasze dzieci, wydłużając okres spłąty. Dodatkowo rośnie procent w przypadku barku zdolności... Poczytajcie umowy naiwniaki!

czytałam umowe 3 razy mój drogi i stac mnie nawet na jeszcze jeden kredyt:) Nie chcesz to nie bierz, ale wara od mojego portfela