Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna młoda już niedługo

uciekający pan młody

Polecane posty

Gość panna młoda już niedługo
dobranoc, będę pisać na maila jak coś, a zwyrodniałemu podszywowi z kafe mówię stanowcze NIE

ten ślub to jakaś lipa, panna młoda też jest chyba uciekająca:) kolejna niezdecydowana, tak trzymać kobity, na pewno nie będziecie same:D

bo wyjść za maż to pestka, sztuką jest w małżeństwie wytrwać długie lata. Czy Ty, Bahus, jesteś na to przygotowany? (bo panna młoda jeszcze bardzo młoda, więc nawet jej się nie dziwię, Ty zaś jakby podpadasz lekko pod wiek "ostatni moment" ;-))

no teraz LUCY to pojechałaś a co to znaczy "ostatni moment"? człowiek ma tyle lat na ile się czuje, ja jestem młody duchem, ciałem zresztą też i tylko pesel mi się starzeje:D a co panny młodej, to wczoraj miała takie ciśnienie, że chciała żebym już dziś do niej jechal i co? i gówno:)

ostatni moment znaczy że już wkrótce na żadną 25 łatkę liczyć mógł nie będziesz, no chyba, ze ostatnią desperatkę ;-)

pewnie w to nie uwierzysz ale w ubiegłym roku zainteresowały się mną dwie 19:), jak panna nie wie ile mam lat, to mnie nie przekreśla, bo nie zachowuję się jak typowy polski dobijacz do 40

ale wtedy będzie mnie już znała a czlowiek to nie samochód, rocznik nie jest najważniejszy:)

nie mierz mnie swoją miarą, już się w życiu naszalałem i nie mam już ciśnienia na związki, śluby itp, co ma byś to bedzie jak głosi królewskie orędzie:)