Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka podczas sesji

Nienawidzę sesji !!!

Polecane posty

Sesja zbliża się wielkimi krokami, mam juz masę zaliczeń, w czerwcu czeka mnie 7 egzaminów, ogólnie ciężko będę mieć podczas tej sesji :( a tak strasznie nie chce mi sie uczyć, masakra po prostu, chcę już wakacje :O są tu jacyś studenci? Może się razem zmotywujemy do nauki? :)

Gość trzeba było się uczyć
na bieżąco! :-P A nie imprezować! I leniuchować! A serio - minie jak każda. Potem następna i następna - i koniec studiów. Pocieszyłam cię?

najgorsze, że nie mam czasu na ruchanie :(

A mi w głowie tyko łóżkowy trójkąt z pewnym adiunktem z moim uczelni i pewnym zajebistym kolesiem sprawdzającym bilety w Heliosie :(

Gość trzeba było się uczyć
Mam nadzieję, że nie jesteśmy z tej samej uczelni - bo adiunkt jest MÓJ!!!! Wiem, wiem, że to podszywy....

Gość aha widac ze prostytutka
wsrod studentek to zenujace autorko

Gość aaaaaaaspac
mnie tez sie nie chce ;/ jutro mam kolosa, jeszcze nie zaczelam sie uczyc, a juz usypiam, tragedia :(

Gość bananna
mam tabletki musujace 'sesja'. sa swietne, jakos tak lepiej sie po nich mysli. kofeinke maja i te sprawy :) mi pomaga

Doskonale Cię rozumiem, czuję to samo. Mialam bardzo trudny semestr, a w dodatku czekają mnie najgorsze egzaminy:O Coż, "ch... na to kłade, bo i tak DAMY RADĘ" :D

Gość ertset
a co studiujecie?:)

Gość rthfroivnr
mam tak samo, a jeszcze od polowy kwietnia do teraz nie bylam na uczelni z powodów rodzinnych i mam tyle do nadrabiania ze to jest nie do ogarniecia poprostu!!!!! :((

Ja studiuje na Uniwersytecie Ekonomicznym :( Koszmar po prostu, masa ekonomicznych przedmiotów + mega ilość prawa :O

Gość vlkfdgpor
Ja też mam dosyć wszystkiego przez zbliżającą się sesje. Nienawidzę moich studiów. Każda kolejna sesja jest katorgą, nieprzespane noce, stres i co mi po tym ? Tylko bezrobocie.

Gość vlkfdgpor
Jakie macie sposoby na relaks i wyluzowanie się przed sesją ?

Gość oj nie jest ta
sesja taka zła... zobaczycie jeszcze zatęsknicie za nią - ja tęsknie a dopiero rok temu się broniłam :) Chociaż też nie przepadałam za tą częścią roku akademickiego ;)

Gość vlkfdgpor
A za czym tu tęsknić ?

Gość buheheh nigdy nie zatesknie
oj nie jest ta za sesja i ta pojebana uczelnia zycie jest piekne jak sie nie ma na glowie studiow czlowiek chodiz do pracy 8 godzin robi co do nieog nalezy a potem ma wszystko w dupie nie martwi sie czy zdazy sie nauczyc nie sprawdza ile do egzaminow nie rwie wlosow z glowy na widok opaslych tomisk itd itd czekam az dokoncze to gowno i bede mogla w spokoju z lekkim sercem chodzic do pracy a popoludniami spedzac czas z rodizna

Gość rgsertg
i sie zastanawiac czy starczy do 1go

Gość buheheh nigdy nie zatesknie
rgsertg ja sie nie musze zastanawiac czy wystarczy do 1wszego pozatym w pewnym wieku kazdy musi umiec gospodarowac kasa naweet jak ci rodzice daja to musisz wydawac tak zeby na wszystko satrczylo:P i uwierz mi woel miec problem typu czy kupic ser z promocji za 12 zl czy smaczniejszy za 20 zl zeby starczylo na co innego niz martwic sie koeljna sesja na prawie i tej pojebanej uczelni jaka jest US

Gość sposób na sesję
rzuć studia

Gość ja też nigdy nie zatesknie za
studiami :O nienaiwdzę studiów, szlag mnie trafia na uczelnie, na złe traktowanie studentów, brak szacunku i ogólnie wszystko!!! A sesja? Masakra jakaś, to najgorsze chwile w moim życiu, mam dość uczenia się na blachę książek ktore mają po 800 stron, mam dość kucia rzeczy ktore nigdy mi się nie przydadzą. w polsce studia są beznajdziejne

Gość Juliettt__a
mam ostatnią sesję wczoraj minął mi termin nadesłania pracy dyplomowej promotorowi do nadesłania uwag do 14 marca mam mieć złożoną pracę w dziekanacie, ciekawe kiedy dostanę maila a tymczasem: http://drbach.pl/nagrania.php