Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darkaa

SZUKAM DOBREJ KSIĄŻKI

Polecane posty

Witam Was wszystkich. Szukam dobrej, wciągającej książki, najlepiej jakiejś z Emipku. Tematyka: erotyczna, kryminalna, lekkie fantasy. Coś co przeniesie mnie w inny świat, i nie pozwoli skończyć na 3 rozdziałach dziennie. Pewnie pomyślcie, że jestem KREJZI TRZYNASTKA, ale jakieś 2 lata temu przeczytałam sagę ZMIERZCH i nawet mi się podobało. Podobało mi się to, autorka wymyśliła swój świat, były elementy akcji, miłości, erotyki.. po trochu ze wszystkiego. Ale nie chcę kolejnej książki o wampirach - nie w tym rzecz. Widziałam w empiku: "Z pamiętnika zołzy" POLECACIE?

hm... może nie erotyka, ale polecam Cmętarz Zwierząt. Porwała mnie na ostatnie 10 godzin :D

Też polecam Kinga :) albo jeszcze np kryminały Asy Larsson też były całkiem całkiem ( "burza z krańców ziemi", "krew, którą nasiąkła" - trzeba przeczytać pierw pierwszy bo drugi to jego kontynuacja)

racja, racja. king jest mistrzem grozy ; - ) chyba wieksozsc jego ksiazek jest godnych polecenia :)

Gość magiela

Mogę wymieniać i wymieniać, bo mnóstwo tego jest 😉

Może nie mam na liście żadnych niszowych autorów, ale mimo wszystko na pewno polecam:

livro.pl/slepnac-od-swiatel-zulczyk-jakub-sku1212121354.html

livro.pl/a-ja-zem-jej-powiedziala-nosowska-katarzyna-sku1200675524.html

Byłoby mi łatwiej doradzić konkretne pozycje wiedząc, czego dokładnie oczekujecie 😉