Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_w_układzie_29

Facet w układzie bez zobowiązań-przychodzi do mnie tylko po jedno?

Polecane posty

Gość ja_w_układzie_29

Jak to jest? Spotykamy się raz w tygodniu, ja to traktuję jak taką randkę, ugotuję coś fajnego, uszykuję się itp. kiedy ja jestem u niego to nie robi nic szczególnego, przyjmuje mnie drinkiem i tyle (ale to chyba normalne ) . Zawsze sobie zdajemy relacje z całego tygodnia itp. i tak mnie ciekawi, czy on to robi ,bo wie ,że ja nie przychodzę tylko po to żeby iść z nim do łóżka ? Czy on najchętniej by sobie darował całą taką gadkę i przeszedł do sedna ? Czy on mnie traktuje jak taki worek na spermę? Ja go nie kocham,ale jest mi dosyć bliski, chciałam żeby to była taka intymna relacja, więź, żebym była taką intymną przyjaciółką... Czy to możliwe żeby tak o mnie myślał, czy raczej tacy faceci mają gdzieś swoje "partnerki" i mu kompletnie nie zależy?

Gość ja_w_układzie_29
zmykam spać, odpiszcie mi coś ,to w dzień przeczytam

narazie jestes taka 'intymną przyjaciólką" , sama piszesz ,ze będzie potem bolało ,bo ty cos czujesz. a on jak sobie znajdzie kobiete to ciebie odstawi ,i nie będzie tłumaczenia "kochanie ,bo" . dla faceta układ jest jasny. wpakowałs sie w cos bardzo niekorzystnego dla ciebie , odstaw sama ,póki masz tego swidomośc , będzie bolało .ale gdybys o tym nie wiedziała ,to bys o tym tutaj nie pisała .

Gość aaaaaaad
a myślisz,że jak facet się spotyka ze swoją "dziewczyną" to nie chce przejść od razu do seksu ? :O

Masz "przyjaciela z bonusem" to o co ci chodzi? Znajdź sobie bez bonusa to nie będzie seksu.

Gość ja_w_układzie_29
ale czy on faktycznie myśli o mnie jak o przyjaciółce takiej czy jak o takiej zapchaj dziurze? wiem ,że go nie znacie ,ale z własnego doświadczenia..

Większości facetów taki układ by odpowiadał. Nawet na dłuższą metę. Ma to czego facetowi trzeba, a nie ma typowych wad posiadania kobiety :D

Gość wawa223
gdybym ja szukał kobiety na taki układ to jasne ,że potrzebna mi do jednego

Gość ja_w_układzie_29
rusłan, czyli co dokładniej ma ? chodzi o seks , żadnych innych korzyści ze mnie nie czerpie ?

Gość Nocny_pukacz
Pamiętaj! Bzykanie jest najważniejsze!

Gość ja_w_układzie_29
bo ja wiem czy ten seks jest taki dobry..

Gość tleniona bladyna z duzym
jesli nie jest dobry w szksie to po co sie zmuszasz?

Gość ja_w_układzie_29
nie zakochałam się.. dla towarzystwa ? poza tym dla samego faktu.. żeby nie odstawać od innych ,żeby się nie czuć gorsza, żeby poczuć ,że ktoś mnie chce :O sama nie wiem..

A więc szkoro uprawaisz z kims seks (a ten seks nawet nie jest dobry) dla towarzystwa (!), to lepiej usiądź i się zastanów. Proszę Cię.

Dla towarzystwa to jeszcze nic, ale: "żeby nie odstawać od innych ,żeby się nie czuć gorsza, żeby poczuć ,że ktoś mnie chce".

Nie chciało mi się pisać. A więc odpowiadam na Twoje pytanie: Tak przychodzi tylko po jedno, niedługo zacznie Ci skąpic tego drinka. Pozdrawiam.

Gość fddsdf
ogarnij się :(

Gość ja_w_układzie_29
im więcej o tym myślę, tym głupsze rzeczy mi przychodzą do głowy :O wychodzę do pracy.. zajrzę wieczorem 🖐️

Gość huuuj w mordę
nie myśl za dużo tylko dalej dawaj dupy i nie marudź

Gość ehh co te
media i opinia publiczna robia z kobitami 😭

Gość ja_w_układzie_29
takie dziwne mam mysli.. bo np. ja zdaje sobie sprawe z tego ,ze jestem atrakcyjna, ze wielu facetow chcialoby mnie miec,ale z drugiej strony przez fakt ,ze nikt mnie nie ma moja samoocena jakos szybuje w dol, nie potrafie tego wytlumaczyc :O czuje sie tak beznadziejnie, wszystko bez sensu.. doprowadzilo mnie to wlasnie do takiego ukladu..

Gość śmierć bezmózgom
Wsadź łeb do sedesu i pier dolnij deklem :-O

Gość easytonee
heh czyli czujesz sie bardziej wartosciowa jesli ktos cie po prostu uzywa? :O moze idz z tym do psychologa? moze z samotnosci w jakies stany depresyjne wpadasz?

Gość kapcia
Ludzie, ale wy pie**olicie tutaj. Dziewczyna prosi o rady i opinie, a wy nie umiecie nic składnego ani inteligentnego odpisać! Powiem Ci tak... z własnego doświadczenia wiem, żę taki uklady niestety się nie sprawdzają na dłuższą metę... Prędzej czy później pojawią się uczucia z którejś ze stron, ktoś może zostać zraniony i generalnie może się to nie miło zakończyć. Zastanów się jakie ty masz oczekiwania. CZego chcesz od tego faceta i od relacji z nim. A może warto poszukać miłości? prawdziwej, szczerej, normalnej relacji, w której będziesz się czuła doceniana i kochana?

Gość ja_w_układzie_29
bo chodzi o to ,ze ja nie wiem sama czego chce.. niby mi dobrze samej,ale nie czuje sie wlasnie taka kompletna ,bo taka nieuzywana :O