Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_w_układzie_29

Facet w układzie bez zobowiązań-przychodzi do mnie tylko po jedno?

Polecane posty

Gość ja_w_układzie_29
oczywiscie nie az tak doslownie uzywana..

Gość eee tam ...
no niezle nie dosc ze sobie koles podje, to jeszcze porucha, a jak przyjdzie co do czego to wysmieje, ze co ty od niego niby oczekujesz, bo wszystko bylo jasne :D

Gość eee tam ...
o kurwa teraz doczytalem seks i tak nie za fajny, "dla towarzystwa" :D ...zeby nie odstawac!! :D to tylko kobieta moze byc taka durna :D

Gość direct_red
ona jest zagubiona ,a nie durna...

Gość eee tam ...
i mowisz ze czujesz sie zle, jak widac ten... hm, zwiazek nie, to ruchanko raz w tygodniu wychodzi ci na dobre z tym samopoczuciem, skoro zastanawiasz sie czy jestes workiem na sperme pewnie sie obrazisz bo pisze wprost i niezbyt dyplomatycznie, ale wez ty sie kurwa zastanow co ty robisz sobie :D

Gość eee tam ...
zagubione to moze byc dziecko w parku, a nie dorosla kobieta od kiedy od kobiet nie wymaga sie myslenia? :D

Gość ja_w_układzie_29
ale ja o tym mysle.. caly czas :O

Gość eee tam ...
no chyba ze tobie do poprawienia samooceny wystarczy ze jakis koles raz w tygodniu spusci z krzyza w ciebie, no to ok, ludzie maja rozne oczekiwania od zycia

Gość eee tam ...
a myslenie to nie rozwodzenie sie nad tematem a tez wyciaganie wnioskow wiec pomysl czego chcesz i czy to jest droga do osiagniecia tego

Gość autorko prosze cie czy
mozesz podac maila? mam podobny problem, albo raczej obawiam sie ze bede dopiero miala, chcialabym porozmawiac normalnie, bo na kafe to..ah, sama widzisz, roznie

Gość eee tam ...
tak, tu na kafe lepiej nie, bo ludzie potrafia tu nazwac rzeczy po imieniu,a tego przeciez nei chcecie wolicie byc "zagubione" ;)

Gość ja_w_układzie_29
e tam, wcale nie mam do ciebie o to pretensji

Pytałaś czy o seks chodzi- tak chodzi o seks. Właściwie w związku najbardziej chodzi o seks. Zaraz mnie tu zaszczekają, ale jednak tak jest. Pranie, gotowanie, dzieci itp. nie są takie ważne. Chociaż pewnie znajdzie się jakiś facet który wyżej od seksu postawi dzieci czy gotowanie, ale to mała część ogółu.

Gość baśśś355
ehh rusłan jesteś dziki jakiś :O związek to dla ciebie to samo co taki układ :O idź się lecz🖐️

baśśś355 Jesteś chyba za młoda żeby skumać... Nie to samo, a dla niektórych nawet lepiej.

Gość baśśś355
haha a ty taki doświadczony niby jesteś :D ?? proszę cię.. jesteś zerem i tyle :O a wiesz dlaczego? bo jesteś idiotą ,a myślisz ,że wszystkie rozumy pozjadałeś

"Chociaż pewnie znajdzie się jakiś facet który wyżej od seksu postawi dzieci " ja pierdolę... no comment :O

Oj dzieci dzieci... To twoje argumenty? To że się zaplujesz nie zmieni faktu że mam rację. Uważasz że nie mam? Zapraszam do dyskusji. Więc?

dyskusji :D ? z tobą ? o czym ? o wyższości seksu nad dziećmi ?

Gość baśśś355
ile niby wielce dorosły masz lat? 23 czy może aż 24 ? :D

To jest wyrwane z kontekstu. Chodziło o to że facet nie szuka kobiety po to żeby od razu rodziła mu dzieci. Skoro nie rozumiesz to nie mój problem.

ale to,że związek jest tym samym co taki układ to też jest wyrwane z kontekstu ? :D też tą swoją masz za darmową dziwkę i najchętniej zaraz po naciągasz majty na dupe i spadasz ??

właśnie rusłan, ile u ciebie tych wiosenek ,że nas tu od dzieci wyzywasz ?

Gość daisy_daisy
autorko ja mam bardzo podobną sytuację... tyle, że my zazwyczaj gdzieś wychodzimy do knajpki czy do kina lub na imprezę i spotykamy się też zazwyczaj raz w tygodniu... no i jest seks... ja nie oczekuje od niego nic więcej jakoś tak mi dobrze, nie kocham go ale bardzo lubię i myślę, że u niego jest tak samo... poza tym ,ze sie tak spotykamy to czasem do siebie dzwonimy , rozmawiamy przez net itp... Taka sytuacja jest ok dopóki nie rani uczuc tej drugiej osoby... a czy ten seks jest jakis super?? Nie jest źle ale fajerwerków też nie ma .. seks sam w sobie jest fajny, co więcej ten człowiek niesamowicie mnie pociąga i już:)

jeśli 29 to twój wiek to rzeczywiście musisz być bardzo ograniczoną kobietą, skoro zadajesz takie pytania ....

Gość daisy_daisy
poza tym lubie obudzić się przy kimś, zjeść wspólnie śniadanie wziąć razem prysznic...bo oczywiscie nie wyglada to tak ,ze po wszytskim majtki na tyłek i do zobaczenia za tydzien oj nie

Gość ja_w_układzie_29
rusłan_kraków ( dwóch rusłanów?? ) - tak mój wiek, ograniczona? dlaczego? może rozwiń u mnie własnie tak to mniej więcej wygląda, wychodzi zawsze z samego rana, zależy nam na tym żeby nikt o nas nie wiedział, a to mała mieścina więc wychodzi niezauważony o tej 5/6 rano

Gość daisy_daisy
wam zalezy czy jemu zależy, żeby nikt o was nie wiedział??

Gość balas sie samotnosci
niezauwazony?nie badz naiwna, ludzie swoje wiedza:D ja spadalam o 1.30 i taka pora lepsza-bo niektore babki o 6 juz czatuja pod sklepami. co ci powiedziec?hmm przezywasz wlasnie najbardziej niewdzieczne miejsce kobiety na swiecie, gorzej maja tylko w burdelu wietnamskie dziewczeta sprzedane przez matke.ale za to jakie wspomnienia...... ja mialam czekaj raz,dwa,trzy....siedemA? czy ile ukladow wszystkie piekne i wszystkie paskudne.zawsze bolalo, ale jakie wspomnienia:D a widzial nas tylko kot sąsiadki i nas nie zdradzil

Gość balas sie samotnosci
uklad seksualny jest wygodny dla kazdego mezczyzny i dla kazdej kobiety,ktora ma sile psychiczna:)