Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza87777

problem z tabletkami anty

Polecane posty

Gość zuza87777

witajcie dziewczyny, biorę trzecie opakowanie Yasmin (wcześniej przez 3 lata brałam plastry Evra). Odkąd zmieniłam środek (niestety musiałam) jestem strasznie nerwowa, agresywna i płaczliwa. Cały czas się ze wszystkimi kłócę i nie mogę się pohamować...nie wiem czy to przez te tabletki. Też tak miałyście? Poza tym mam plamienie w środku opakowania - niby to dopiero 3 opakowanie więc niby takie rzeczy mogą się dziać... myślicie, że moje objawy miną? Jak nie to kolejna zmiana pigułek? Jaka jest szansa, że mi przejdzie po 3 opakowaniu (chociażby to plamienie). Nie chce brać tabletek po których czuję się tak okropnie..

Plamienie powinno przejść. Z wahaniami nastrojów może być gorzej, ale jeśli bardzo Ci to nie przeszkadza to poczekaj jeszcze trochę. Jak nie przejdzie to zmiana tabletek. :)

Gość zuza87777
wielkie dzięki za odpowiedź... poczekam jeszcze do następnego opakowania ;)

Gość naatalkaa
Tak, możliwe, że to przez tabletki, taki nieciekawy skutek uboczny.Jednak jest szansa, że minie. U mnie przeszło. Bierz magnez z witaminą B6, to też może pomóc.

Ja niestety z tego powodu musiałam zmienić Yasmin na inne tabletki. Byłam nerwowa, płaczliwa, miałam stany depresyjne, ogólnie byłam nie do życia, a życie ze mną było trudne i uciążliwe. Ze wszystkich tabletek jakie do tej pory brałam Yasmin chyba najmniej mi służył, ale ile kobiet tyle opinii. Plamienie na pewno przejdzie, zresztą musi, bo to nie jest normalne, żeby po 3 m-cach cały czas plamić. Poczekaj jeszcze miesiąc i zobaczysz jak organizm będzie reagował. Znam kobiety, które Yasmin bardzo sobie chwalą.

Gość skarbeczek0204
yasmin miałam okropne doleglisowci po nich, strasznie przytyłam, zero libido masakra... nie polecam ich nikomu i dziewczyny zanim lekarz przepisze wam tabletki zrobcie badania w celu dobrania odpowiednich, mnie yasmin tak załatwiły ze musiałam odstawic a w miedzy czasie po odstawieniu zrobił mi sie torbiel jajnika i był do wyciecia niestety- nigdy wiecej tabletek, teraz beda starania o dzidziusia :) bedzie ciezko ale mam nadzieje ze bedzie własna dzidzia bo grozi bezpłodnosc...

Gość zuza87777
dzięki za odpowiedzi. Jeśli za miesiąc to się nie zmieni to będę musiała znowu zmienić środek... a może to przez odchudzanie i diete (te moje humory) - schudlam przez pol roku 15 kg i ograniczam jedzenie i slodycze, które zawsze poprawialo mi nastroj... moze to przez to, że nie mogę jeść czekolady hehe a zwalam wszystko na tabletki ;)

Gość może po prostu nerwica
a może to nerwica? zmienne nastroje, drażliwość, płaczliwość, to najczęstsze objawy.