Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agawawa255

nekanie

Polecane posty

Gość agawawa255

Witam wszystkich Mam problem i błagam pomóżcie bo jeszcze trochę a nie wiem co się ze mną stanie . Otóż od 2008 roku ktoś wysyła mi niechciane przesyłki zamawia je przez internet wszystko przychodzi na mój adres domowy niektóre z tych przesyłek są do płacenie inne nie zamawianie na mój adres mejlowy Newsletter z różnych źródeł kasowanie mejli , włamywanie na poczty ... ja teraz naprawdę się boję ... podejrzewam kto to jest ale nie mam dowodów. Wszelkie próby porozumienia się z podejrzaną osobą nic nie dają nie chce zgłaszać tego bo ten dzieciak ma dopiero 20 lat i się nieszcześliwie we mnie zakochał [ ja mam męża i córkę ] Pomóżcie jak załatwić to tak żeby nikomu nic się nie stało co wy zrobilibyście na moim miejscu zgłaszać na policje czy nie??

Gość czyjestnaforumktoskto
oczywiscie ze tak, ty chyba masz niewiele wiecej niz ten "dzieciak" bo jeszcze sie glupio pytasz...

Gość anna mariaaaaaaaaan
prowo

Gość agawawa255
dla twojej wiadomosci mam26 lat i próbuje to załatwić bez ofiar

jakbym mi ktoś tak podesłał paczkę i wiedziałbym kto to jest to bym go podał na policje za oszustwo i kradzież danych osobowych (nie mówiąc o włamaniu)

Gość wqeqeff
Takie osoby jak ten chłopak z dnia na dzien moga coraz bardziej byc agresywne i niepoczytalne i zkad wiesz ze nie bedzie chcial twojemu dziecku krzwydy zrobic lub mezowi kół w samochodzie poluzowac, albo podciąc hamulce????Zaborczosc nie zna granic a ofiarami moze stac sie twoja rodzina i twoja psychika zyjąc w ciagłym strachu i leku

Gość agawawa255
ten dzieciak mieszka w Bytomiu ja w Warszawie więc nie jest raczej możliwe zeby domnie przyjechał

Gość wsfbva
leviatan to konfident, pewnie ojca mial w ormo. masz mzea niech to zalatwi po mesku idzie i mu obije morde. jak nie pomkoze to jeszcze raz, jak nie pomoze to czas obic morde komus z jego rodziny. uwierz to zawsze dziala.

Gość agawawa255
Tak a myslisz że to jest rozwiazanie tak???? trzeba mu morde obic tak???? wydaje mi się ze przemoc rodzi przemoc i mozna to załatwic inaczej jak nie dotrze do niego tak to pujde na policje ale nie bede nikogo lać

Gość pierdolnij sobie w pusta glowe
autorko wraz z reszta, banda swirow

Gość agawawa255
żal mi ciebie człowieku

Gość wez sie chlopie ogarnij
a skad on cie zna autorko? moze mu zrobilas jakies nadzieje przez neta? to sie msci. a tak na powaznie to zglos na policje.

Gość pierdolnij sobie w pusta glowe
ja teraz naprawdę się boję ... taa "jest czego"; jak ktoś naprawdę się ma prawo czuć zagrożony, nie ma doczynienia z jakimś TYLKO dowcipnisiem (jak taka chora panikara jak ty), ale prawdziwym niedoszłym mordercą, to uważacie, że to nic takiego, ale o bzdury robicie zamieszanie. świry polskie. rzeczywiście powinien ci przywalić ten gość, skoro tak go ponizasz i panikujesz o nic, wariatko polska :o oby tak było! :)

Gość agawawa255
ja i jego matka byłyśmy przyjaciółkami jego matka poznała mnie ze swoim znajomym który mi się oświadczył przyjełam oświadczyny , ale jakis miesiąc później poznałam obecnego męża więc siłą rzeczy musiałam zostawić tego jej przyjaciela i wtedy syn tej mojej przyjaciółki obiecał mi zemste za to i dotrzyamł słowa choć nie mam na to dowodów wiem tez , że sam był we mnie zakochany

Gość agawawa255
pierdolnij sobie w pusta glowe ja teraz naprawdę się boję ... taa "jest czego"; jak ktoś naprawdę się ma prawo czuć zagrożony, nie ma doczynienia z jakimś TYLKO dowcipnisiem (jak taka chora panikara jak ty), ale prawdziwym niedoszłym mordercą, to uważacie, że to nic takiego, ale o bzdury robicie zamieszanie. świry polskie. rzeczywiście powinien ci przywalić ten gość, skoro tak go ponizasz i panikujesz o nic, wariatko polska oby tak było! \ A teraz uwaga dla ciebie co ty sobie wyobrazasz ja prosiłamo rade anie o OPINIE TWOJA OPINIA MNIE NIE INTERESUJE

Gość a ja mam nadzieje ze zrobi ci
pieklo i twojej rodzinie, to nie bedziesz wymyslac problemow :p

Gość agawawa255
beznadziejne odpowiedzi zachowajcie dal siebie

Gość autorko dostalas juz parę
rad, to o co ci jeszcze chodzi? prowokacja?

Gość agawawa255
oj, ktoś mnie rozszyfrował

Gość agawawa255
a ty jesteś julia@wp.pl??

Gość srati tati
💤

Gość srati tati
💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤

Gość agawawa255
pierdolnięte odpowiedzi zachowajcie dla siebie

Gość nudzisko...
Boisz się zgłoszenia sprawy na policję z powodu nieciekawej wspólnej przeszłości z panem nękającym, który zapewne na komisariacie wyznałby jak wspólnie włamaliście się do Tesco gdzie odbyliście zabawy analne z użyciem artykułów z działu mięsnego

Gość DDDDDDDDDDDDd-----------------
Boisz się zgłoszenia sprawy na policję z powodu nieciekawej wspólnej przeszłości z panem nękającym, który zapewne na komisariacie wyznałby jak wspólnie włamaliście się do Tesco gdzie odbyliście zabawy analne z użyciem artykułów z działu mięsnego :D

Gość agawawa255
juz napisałam zeby pierdolnięte odpowiedzi zachować dla siebie ale czego tu oczekiwać po ludziach mających kontakt z o2 i tlenem to nikt normalny nie przesiaduje

Gość zgadzam sie bo nikt
normalny nie nekalby kafe takimi tematami jak twoj

Gość zgadzam sie bo nikt
i daj sobie siana bo to sie juz robi nudne

Gość zgadzam sie bo nikt
a jak chcesz rady, to masz moje: 1) idz ze sobą do psychiatry 2) idź na komisariat 3) pogadaj powaznie z tym gosciem 4) skok w bok