Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaneBirkin

CHCĘ BYĆ SZCZUPŁA :(

Polecane posty

123456 hej :) wrocilam do domu, glodna jak wilk. Gotuje kasze gryczana, mam kurczaka w sosie wlasnym,ale zjem bez sosu i salate lodowa z serem feta i sos vinegret. Do sierpnia 10 kg? Mysle, ze daloby sie...

O hej Madzia. No nie wiem, zaraz ide sie zwazyc chyba i moze pomierzyc ? Pozniej sniadanie. A Ty?

O dyisiaj 64. Polecialo 0,5 kg. Ale to pewnie pozory, tawsze tak jest jak kolacji nie zjem.

ja to mam ze 100 w biedrach,70 w talii (chyba,albo mniej),100 w biuscie ;p .... lydki ma szczupłe bez tych poduszek,uda 59 bo mierzylam je rano aczkolwiekpomiary mam dziwne.I boczkow nie mam ani cellulitu - wiec gubimy sam tłuszcz z ud :D

Pisze co zjadlam na sniadanie. Zawsze jem duzo rano, nie przerazac sie :p kromka razowego cienko z maslem 82%, serem bialym i pomidorem ---//-----------------------//---------------- z zoltym serem i ogorkiem ---//-----------------------//---------------- wedlina niestety wieprzowa z pomidorem 7 rzodkiewek. Teraz jem dwa wafle ryzowe z powidlami i pije inke z mlekiem i slodzikiem.

ja- - bo robilam 4 tys krokow dziennie,czasami nawet i 6 tys bo szlam i szlam.Po stepperze ladnie znika cellulit.A teraz owijam się folią i mam ladną skoe (napiętą).Wiec dla poprawy wygladu polecam folie.Stepper wyszczupla nogi i nadaje im ladny ksztalt.

Ja tez mialam stepper i robilam nie pamietam ile krokow, ale na czas to tak ok 1h. Niestety sie rozjechal, jakiej firmy mialas?

bodu sculpture,ten skretny z kolumna - no ja robilam ok 2 godziny i tak przez miesiac czy cos kolo tego.

Nie wiem jakie sa najlepsze, moze sportowiec si epojawi i cos doradzi :D A Ty co jadlas?

warzywA I OWOCE.jA PO WYJSCIU Z TYCH POCZATKOW ANY JADLAM SAME WARZYWA I OWOCE I JAKAS RYBKA DO TEGO NA OBIAD.bADANIA MIALAM REWELACYJNE.Hemoglobiny nigdy nie mialam tak wysokiej.

Gość taki chudzieleccc
o jezu dziewczyny ale wam zazdroszcze ja ważę 42 kg przy 166 cm

Gość taki chudzieleccc
ale to tak genetycznie juz mam

Gość taki chudzieleccc
no tak...

Gość taki chudzieleccc
no 166 i 42 kg chcialabym przytyc ale nie moge

Gość chętna do współpracy
Tak czytam i czytam aż wreszcie postanowiłam się włączyć. Ja mam sporą nadwagę. To ze względu na niedoczynność tarczycy i trochę na lenistwo oraz zamiłowanie do słodyczy. Ale mam na to sposób - stres. W moim przypadku stres wraz z zajęciem się czymkolwiek daje efekty natychmiastowe. Bez większych ograniczeń potrafię schudnąć 10 kilogramów. AAle przy mojej obecnej wadze 86 kg i wzroście 166 to nie jest ogrone pocieszenie.

bo ona nam zazdrosci ksztaltow..ale ladne s ą ksztalty filigranowe,jak ma sie 59 cm w udzie to jest się kolumbryną;p