Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaneBirkin

CHCĘ BYĆ SZCZUPŁA :(

Polecane posty

Kama tak myslisz? Kurde bo ja czuje ze przegięłam, ale rano po prostu jestem głodna jak wilk, wieczorem potrafie sie opanowac, rano za to nie :( Hej młlllloooda :P Kurcze Ty pisalas cos o sobie , jak masz na imie, ktory rocznik jestes, waga, wzrost?:P Sorki, ale jestem od paru dni zakrecona, i kafe to takie male wytchnionko w czasie pracy :P Moze dodajmy do stopek i bedzie z głowy :P? A na obiad nie wiem. Na sniadanie zjadlam co pisalam, do pracy wzielam sobie serek wiejski 3%tł, pomidora - to jako 1 posiłek i mam 2 jablka i kilka truskawek. To na pozniej.

Gość mlllllodaaa
A wiec: rocznik 90, waga 67 :-(, wzrost 170 :-) teraz wlasnie zajadam dwa pieczywa wasa z poledwica i ogorkiem, normalnie pycha, zawsze wasa kojarzyla mi sie z jakimis dzemami czy innymi slodkimi rzeczami a do wedlin okazuje sie jeszcze lepsza i malo kaloryczna. W pierwszych dniach strasznie glodna chodzilam, a teraz juz na szczescie to uczucie minelo i jest lajt, organizm chyba troche sie przyzwyczail, zobaczymy co z tego wyniknie:-P

Wzrost masz fajny, waga nie jest wcale tragiczna! Wiek fajny, 21 lat. Mi juz 23 leci, ale nie lubie tej liczby. Co porabiasz na codzien?

Gość amanda19
Witam wszystkich pewnie was pociesze troche bo mam 168cm wzrostu i waże 70 kg !! chce z wami zacząć się odchudzać bo sama daleko nie zajde a z pomocą zawsze łatwiej i raźniej:) jeśli oczywiście przygarniecie mnie do swojej grupy:) pozdrawiam:)

Gość amanda19
może mnie nie chcecie:D no więc opowiedz mi jak to jest z waszą dietą ... bo ja to na każdą pójde byle schudnąć :D

Hej Amanda :D Nasza dieta , tzn moja to mż i rd - mniej zrec i ruszać doopę :D innych diet nie potrafie stosowac. Pije min 1,5l wody dziennie, na czczo szklanka lub 2 z cytryna. Wystrzegam sie slodyczy i kolacji.

Gość mlllllodaaa
No wiek to akurat zajebisty:-D jeszcze nawet 21 nie ma i wlasnie moim marzeniem jest dojscie do 60 kg na 21 urodziny :-) I teraz sie wlasnie nad obiadem zastanawiam ale chyba bedzie kurczak po chinsku bo ostatnio mi zasmakowal:-P

mllloda uważaj na dania z torebki- bo po chinsku to mozesz robic te knorrfix czy jakos tak. Jest tam mnostwo soli i konserwantów a to głowny składnik cellulitu :( Lepiej pierś na parze albo gotowana, warzywa mrozone chinskie i roszke tym sosem mozesz zagescic,ale i tak bym nie polecala. Generalnie to ja ciagle truje tylek zwlaszcza mojemu facetowi, ze to niezdrowe, tamto niezdrowe.

Gość mlllllodaaa
od czasu do czasu mozna sobie pozwolic :-P lepsze to niz jak wczesniej sie objadalam, no i ostatnio "uzaleznilam" sie od wody, potrafie ze 3 litry dziennie wypic, zwlaszcza ze jest tak cieplo wkoncu :-)

Gość mlllllodaaa
jest ktos moze?:-D

Hej lasencje:) Pochwale się, że waga pokazała dziś 76 kg:) Pewnie woda, ale i tak cieszę się jak wariatka:) dziś cały dzień na dworze z małym, troszkę słonka złapałam i od razu człowiek lepiej się czuje:) Na obiad szwagierka dała mi troszkę zupy z botwinki tak ok 150 ml było bo więcej nie chciałam. I na tym koniec na dziś... Mam nadzieje... Witaj Amando!!! Kurde, ja to z was największa jestem bo 167 cm i 76 kg..:(:(

Gość mlllllodaaa
jestem z siebie dumna, bo tata mi dzisiaj piwo wciskal ale sie nie dalam, chociaz mnie kusilo jak diabli:-P

Ok, to ja dzisiaj zjadlam na sniadanie tak jak pisalam, masakra. Pozniej w pracy 6 truskawek i malutkie jablko, nastepnie serek wiejski z pomidorem i pol nalesnika(musialam sprobowac, niedobry byl dlatego pół). Na podwieczorek zjadłam troche kapusty kiszonej samej, taki maly talerz i jak przyszlam do odmu to miseczke truskawek. Zaraz puszcze pawia.

Gość mlllllodaaa
no lubie czasem wypic takie zimne na sloneczku:-P a truskawki to moglabym szamac non-stop. dobrze ze teraz sie sezon zaczal mmm :-D

Ja bylam z moim facetem na 1,5 godzinnym nordic walking, pozniej duzo zabiego w lozku :D i mam 500gr mniej :P

Cześć laseczki:) Jak odchudzanko? Ja jakoś taka zmotywowana jestem po ostatnim spadku wagi (raczej chyba wody, ale i tak się cieszę) Wczoraj cały dzień na dworze z Juniorem, dziś wieczorem biego- marsz i będzie super!!

Gość mlllllodaaa
ja sie wlasnie zastanawiam co na podwieczorek, ale chyba postawie na owoce (nektarynka i truuuskawki:-) )