Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama24l

Idealne mamusie ze ślicznymi dziećmi! Łączmy się!

Polecane posty

Gość zimna cola
ale one akurat głupio nie piszą, mądre z nich babki.

Gość Ja swojego uczę
Nawet człowiek nie zdaje sobie sprawy, ilu znajomych czy kogoś z rodziny czy pracy może tu pisać. I jak człowiek za bardzo się ujawni, może to mu wyjść na złe. Co innego zamknięte, prywatne forum, ale to jest publiczne, każdy może tu wejść i rozpoznać.

Hahaha, akurat sie bede przejmowac szefem,nie wiem czy wiesz ale wiekszosc z nas,ktore wkleily zdjecie pociech,jest obecnie na macierzynskim,wiec nie zwiedzaja forum bedac w pracy. Osobiscie zawistnych kolezanek nie mam,w dodatku mieszkam w Anglii,wiec sie nie obawiam ze jakis z moich znajomych wejdzie na polski portal.:] mysle ze jestes troche przewrazliwiona,albo Tobie ktos,kiedys zrobil glupi zart z Twoim zdjeciem.

Gość e54wrq
ja tam sobie nie wyobrażam żeby mój szef mnie po dziecku poznał zreszta nieźle bym go wyśmiała jakby się okazało że czyta kafe.

Gość Powiem wam co może się stać
Moja szwagierka też taka mądra była i byle gdzie chwilila się dzieckiem. Aż któregoś dnia dostała na meila zdjęcie ze zdjęcia swojego dziecka. Niby nic takiego tyle że zdjęcie było widocznie zalane sperma. sprawę zgłosiła na policję ale po kilku tygodniach została umorzona z braku dowodów czy coś takiego. No i nasłuchała się że jest sobie sama winna bo wystawiając zdjęcia publicznie w internecie mogła się z tym liczyć. No ale co tam z całą pewnością uważacie że was ten problem nie dotyczy

Oczywiscie ze mnie to nie dotyczy. Nie wiem skad pochodzi Twoja kuzynka,ale policje w swoim miescie ma wysmienita. Pokazujac dowod w postaci zdjecia,brak dowodow? Smiechu warte. Moim zdaniem, koloryzujesz sobie troche. Kazdy adres e mail zawiera IP, rowniez jest data, oraz godzina wyslania e maila. Nie uwierze w to, ze policja nie mogla dojsc do tego, kto wyslal takiego e maila.