Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fobioman

Objawa Fobi Czy Choroba?

Polecane posty

Gość Fobioman

Witam Chciał Bym Wam Przedstawić Mój Problem :/ Mianowicie Chodzi Mi O Erekcję,Nie Miałem W Życiu Partnerki (Połowa Napisze Że Za Wcześnie :P) Mam 19 Lat I Mój Problem Polega Na Erekcji Otóż Masturbacja W Normalny Sposób Nie Podnieca Mnie,Mam Wymyśloną Swoją Masturbację I Na Dodatek Za Szybko Dochodzę Boję Się Kopulować Z Partnerką Z Powodu Takiego Że Mi Po 1/2 Minutach Opadnie :/ a I Jeszcze Jedno (Może To Normalne) Ale Sperma Mi Wypływa A Nie Wystrzela =P Prosił Bym O Jakieś Rady?

Co to za pisownia? :o Przecież tego się czytać nie da. :o I fobii, a nie fobi, tak jak chemii, a nie chemi kurwa mać! 😡 Jednemu sperma tryska innemu wypływa, więcej nie przeczytałam, bo się nie dało. :o

Gość Fobioman
Trudno Czekam Dalej :) Po Prostu Taka Herezja Mi Się Wkręciła I Nawet Smsy Tak Piszę Wszędzie :)

Gość Fobioman
caps off ;)

Gość Fobioman
może użyj jakiegoś programu typu ivona? jak masz taki problem?;) zresztą nie każe Ci odpowiadać na mój problem :X

Gość Fobioman
really? dawno już o tym wiem ;) ale trzymajmy się topicu lepiej ;]

Gość Fobioman
up

"Fobioman Witam Chciał Bym Wam Przedstawić Mój Problem :/ Mianowicie Chodzi Mi O Erekcję,Nie Miałem W Życiu Partnerki (Połowa Napisze Że Za Wcześnie ) Mam 19 Lat I Mój Problem Polega Na Erekcji Otóż Masturbacja W Normalny Sposób Nie Podnieca Mnie,Mam Wymyśloną Swoją Masturbację I Na Dodatek Za Szybko Dochodzę Boję Się Kopulować Z Partnerką Z Powodu Takiego Że Mi Po 1/2 Minutach Opadnie :/ a I Jeszcze Jedno (Może To Normalne) Ale Sperma Mi Wypływa A Nie Wystrzela =P Prosił Bym O Jakieś Rady?" Do ornitologa się udaj!:classic_cool:🖐️

Gość Fobioman
obrączkę to mogę Ci odbić z teleskopu na nosie ;)