Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viki280

antykoncepcja pigułki po TABLETCE 72H

Polecane posty

Gość viki280

Mam pytanie bo biorę od 3 miesięcy tabletki cilest i wziełam dzisiaj tabletke 72h po escapelle 1500, czy moge dalej kontynuować cilest czy będzie to za duża dawka hormonów? Nie chciałabym przerwać brania tego cilest. Prosze tylko o poważne odpowiedzi

Gość prawiczek z warszawy
czyżbyś uprawiała seks? :classic_cool:

Gość viki280
spadaj dziecko. wez sie lepiej do roboty bo widac z nudów głupiejesz

nie ten dział kurfa. nie mówiąc już o tym, że powinnaś o to pytać lekarza a nie ludzi w necie :o

Gość astelixiobewlix2
no masz racje ze nie powinna ciebie pytać głupia dziewucho bo gówno sie znasz ale jestes na tyle chamska ze ten swój pysk musisz włożyć zawsze tam gdzie nie powinnaś

Gość hehehuhah
reminka nie ten dział kurfa. nie mówiąc już o tym, że powinnaś o to pytać lekarza a nie ludzi w necie http://thegreatgeekmanual.com/images/humor/mo tivational/november/motivational-poster-cosplay-horrible-war ning.jpg uważam, że prostytucję w Polsce powinno się zalegalizować i opodatkować! Jestem piękna jak rusałka w rączce mojej tkwi kobiałka jak podejdziesz tu matole to kobiałką przypie**olę PRZECIEŻ JEST W TEMACIE WYRAŹNIE NAPISANE "TYLKO POWAŻNE ODPOWIEDZI" SZMATO WIEC WYPIERDALAJ !

Gość viki280
po to wzielam ze mialam brane inne leki i to w ramach mozliwego osłabienia działania tabletek, no to prosze odzywac sie jak ktos zna ten temat bvo wieczorem bym musiala zazyc tabletke. czy ktos byl w takiej sytuacjii?????

Gość jeśli robi to kilka razy dzien
jestes kompletnie nieodpowiedzialna!!! Skoro bierzesz tabletki anty i do tego tabletki PO to rozwaliłaś sobie zupełnie hormony!!! Kto tak ci poradził? Lekarz? Skoro brałaś anty plus jakieś leki osłabiające to trzeba było przez tydzień gumkę zastosować a nie tabletkę PO. Ja nie wiem czy można aż tak nie myśleć? Teraz daj sobie spokój z dalszymi anty, poczekaj aż będziesz miała normalny okres za jakeś 3 miesiące i zacznij na nowo cilest brać/

Gość jesteś niezłą idiotką
wiesz, że te tabletki to nie są cukierki? Trzeba się było nie pieprzyć :O 🖐️ Przeczytaj ulotkę antykoncepcyjnych. Działanie osłabia: stres nikotyna alkohol pewnei nie pijesz i się na denerwujesz? :P

Gość redpocket
wpadka.pl - lepiej skontaktować się z ekspertem, niż psuć sobie nerwy na tego typu forach, otrzymując tak głupie i często obelżywe odpowiedzi.