Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem?

POMOCY!

Polecane posty

Gość problem?

Seks z facetem w dni płodne < chwile bez prezerwatywy, później "z"> wytrysk we mnie < w gumce> 3 dnia pod rząd < w tym w owulacje> Ból pleców na dole + ból piersi na tydzień przed spodziewaną @. Czy możliwe żebym była w ciąży?

Gość skarbeczek0204
raczej nie, ja robie tak samo jak ty przez hoho czasu i do dzisiaj nie jestemw ciazy, ale zrób sobie test lub pójdz do lekarza kazdy organizm działa iaczej :) głowa do góry!

Gość problem?
wiem, że w ciąże nie jest tak łatwo zajśc jak się nam wydaję... no ale kurde przypadki chodzą po ludziach ;/

Gość problem?
up

Za wcześnie na test. Jak się tak boisz ciąży to nie uprawiaj seksu albo zabezpieczaj się lepiej. :o

Gość dori0099
Zacznij się zabezpieczać bo aż mnie ciarki przechodzą, że można być tak nieodpowiedzialnym . Skąd wiesz, że to akurat owulacja? Robiłaś test? Ja zawsze używam testu owulacyjnego ( np TesterAfrodyta) i zwyczajnie nie współżyję w dni płodne.

Gość problem?
a czy ja napisałam, że boje się ciąży?! Jakby była to ok... po prostu lepiej żeby nie teraz bo przez ostatni tydzień byłam na ostrej diecie i nie chciałabym zaszkodzić dziecku robiłam test owulacyjny, dlatego zastosowaliśmy prezerwatywe

Jeżeli ktoś nie obawia się ciąży to nie wyszukuje u siebie objawów, które mogłyby świadczyć o ciąży :D 🖐️

Gość problem?
ja nie wyszukuje... po prostu wchodzę na forum aby ktoś mi doradził

Gość czerwony kapturr
Ja mimo wszystko nie mam zaufania do prezerwatyw...3 razy biegłam po escapelle, które narobiło mi spustoszenie w organizmie. Teraz mikroskop owulacyjny i w dni płodne seksu nie uprawiam.