Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33loiza

Czy wy tez uwazacie ze kobiety bezdzietne maja przesrane?

Polecane posty

Gość 33loiza

powiedzialam w pracy ze jestem zmeczona, zostalam zbluzgana ze nie mam dzieci i dopiero bym zobaczyla jakbym miala dwojke na wychowaniu wkurzylam jak mi dali 3/4 etatu to zostalam cichaczem obgadana ze i tak mam dobrze a 500 zl mniej mnie nie zbawi bo i tak nie mam dzieci , jeszcze ktos na boku dogadal ze powinni mi dac polowe etatu a reszte matkom pojechalam do szwecji na wakcje, fiordy itp to pojawily sie zawistne komentarze, ze ta to ma dobrze, jak sie nie ma dzieci to sie jezdzi no moze majac 33 lata ,powinnam urodzic aby zostac zakceptowana:)

Gość hahaha - to chyba te dzietne
mają przerąbane, bo wszystko im przeszkadza a tobie wolności zazdroszczą:)

Gość Trochebeznadzieja
Pracujesz z idiotami:O

Gość ano ciekawe ciekawe
zgadzam sie: pracujesz z wrednymi idiotkami

Gość 33loiza
no pracuje z idiotami, rok czasu zarabialam 500 zl mniej, nikt nie patrzyl na to ze potraktowali mnie niesprawiedliwie w pracy tylko dosrywali ze nic sie nie stalo i tak mam kase bo sie stroje moje strojenie polega na tym ze raz lub dwa razy do roku jezdze na wyprzedaze do berlina lub holandii i kupuje za 1/3 ceny torbe ubran

Gość Truskawkowe Ciastko @
Ja mam dziecko i bardzo ci zazdroszcze, a pracujesz rzeczywiście z zazdrosnymi kretynkami. Zazdroszczą ci , bo ty nie musisz wybierać pampersy czy perfumy. Miej je gdzieś, albo szukaj innej pracy. A na Twoim miejscu sroiłabym sie jeszcze bardziej żeby im gul skoczył. Trzymaj się;)

Gość looooooooo
i Ci wolno, możesz się stroić, jeździc na wakacje i nikomu nic do tego. A na akceptację takiego motłochu lej ciepłym moczem

Gość 33loiza
ehh mi bylo przykro, oczywiscie nie kazdy taki jest ale pracuje w babskim towarzystwie i niestety pojawialy sie zawistne komentarze naprawde nie mialam prawa nawet pisnac, dla mnie kilkaset zlotych mniej to bylo duzo, owszem rozumiem ze kobieta z dzieckiem w takiej sytuacji ma ciezej ale mi tez popsulo to wiele planow..

Gość lionka
prawda co piszą, olej towarzystwo w pracy a najlepiej zacznij im opowiadać o wypadach do kina, restauracji, weekend w spa a jak zasadzą tekst o dzieciach, to odpowiedz, że im nikt nie kazał ich mieć.

Gość Truskawkowe Ciastko @
Zostałaś zdyskryminowana i tyle. A w sytuacji, gdy zaszłabys w ciażę i poszła na urlop-też by gadały.. Daj sobie na luz i ciesz sie zyciem

Gość hahaha - to chyba te dzietne
a swoją drogą co to za firma, że każdy wie ile zarabiają koledzy czy koleżanki? Dziadostwo jakieś.. U nas nikt nie wie kto ile zarabia i tak jest dużo zdrowiej

Gość 33loiza
oj u nas kazdy wie , u nas panuje atmosfera plotek i zawisci...

Nie przejmuj się niestety w Polsce wielu mamuśkom odbija po urodzeniu dziecka - uważają że wszystko im się należy tylko dlatego, że mają dziecko. Prawda jest taka jak pisały dziewczyny powyżej - zazdroszczą Ci!!! Dziecko może i jest cudne, kochane itp ale kobiecie całe życie wywala się do góry nogami - i niestety nie jest tak samo jak wcześniej. Zamiast nowej kiecki kupujesz wózek, łóżeczko etc. A czasu cofnąć się nie da. Ale wszystkie te uświęcone Matki Polki oczywiście nie mogą powiedzieć, ze przez dziecko nie mogą sobie pozwolić na to czy tamto - muszą wszystkim w koło udowadniać jak to zajebiście jest być matką, i że kobieta bezdzietna to przynajmniej dziwadło jest :-) Olej to - żyj swoim życiem i nie przejmuj się głupimi komentarzami :-) Pozdrawiam :-) P.S żeby nie było - tez jestem mamą, co nie zmienia faktu że ten nasz idiotyczny kult Matki-Polki doprowadza mnie do szewskiej pasji. Wcale nie uważam się za nadczłowieka, tylko dlatego, że mam dziecko - moje dziecko, ja chciałam je mieć i nie oczekuję z powodu jego urodzenia jakichś specjalnych wyrazów uznania od społeczeństwa :-)

Gość koszatka
Pracujesz z debilkami. A kto im kazal dzieci miec? W mojej pierwszej pracy przez takie kretynki zawsze musialam isc na urlop we wrzesniu, bo one musialy isc w wakacje. Byly po prostu wredne, bo jak zmienilam pokoj, to potrafilysmy sie z dziewczynami z dziecmi dogadac i ani one, ani ja nie bylam pokrzywdzona. Teraz mam dziecko i nigdy bym sie tak chamsko nie odezwala do zadnej dziewczyny.

Ale zazdrość to podstawowa cecha polaka.jak to komuś ma być lepiej ode mnie? I potem zaczyna się obgadywanie i dosrywanie temu komu się dobrze wiedzie,

Gość zazdroszczą bo nie mają kasy i
muszą swoje ciężko zarobione pieinądze wydawać na dziecko , same muszą się ubierać w najtańsze rzeczy więc tobie dosrywają .

Gość 33loiza
jem kupe

Gość Skafa
W mojej poprzedniej pracy osoby bezdzietne mialy zawsze nadgodziny, bo przeciez nie musialy tyle czasu spedzac z bliskimi, gdyz ich nie mialy. Poniewaz wieloletni partner to nie osoba bliska, a jesli dodatkowo mieszka w innym miescie, to po coz chciec z nim przebywac. Natomiast dziecmi nalezy sie pieczolowicie opiekowac, gdyz sobie nie poradza, nawet jesli maja 15 czy 16 lat

Gość 33loiza
mam depresje

Gość glupia jestes i tyle
jakby nie bylo, to matki MAJA wiecej praw, chociazby dlatego, ze sa matkami! wychowuja nowych obywateli, dzieki nim kraj rosnie w sile. Owszem, wybor kazdego czlowieka, Ty tez masz prawo do szacunku, ale nie stawiaj sie ponad nie. Np. honorowi krwiodawcy maja pewne przywileje. Każdy to akceptuje, bo robia cos dobrego dla spoleczenstwa. Nikt nie jest zawistny, ze maja ten dzien wolny w pracy. Tak samo matka, dzien w dzien wychowuje nowych obywateli, swoim postepowaniem i czasem ofarowanym dziecku kształtuje przyszły wygląd naszego społeczenstwa! Dlatego matki powinny miec latwiej i juz. Ty wybralas wygode zamiast posiwecen to cóż, jakas sprawiedliwosc byc musi, wiec cierp - w ogolnym rozrachunku i tak masz lepiej niz te matki. Tyle ze kraj ma z Ciebie mniej pozytku, ale to juz inna sprawa.

Gość glupia jestes i tyle
jem kupe i tyle

Gość jijiij
ogolnie sie z toba zgadzam, matki, ktore prowadza nudne zycie i sa tylko matkami sa strasznie zawistne i wredne w stosunku do bezdzietnych (ale i innych matek) cieszacych sie zyciem. Jest tylko jeden problem, fiordy sa w Norwegii🖐️

Gość hdddgdg
glupia jestes i tyle-- jesteś jebnięty debilu

Gość pavonia_
no nie wiem czy ze wszystkich matek kraj ma taki pożytek, bez jaj, człowiek nie posiadający dzieci w końcu też płaci podatki, więc kraj też z niego coś ma, może te podatki przeznaczyć na domy dziecka, więc nie uogólniaj

Gość zdruzgotana wypowiedza
szok jak ja to czytam to ja nie wiem ty dla mnie durna suka samolóbna jestes dzieciatko to szczescie duze nawet nie wierz dla nie suka jestes takie jak ty znam u mnike w stolowce na pietraszach take same suka jedna jest i ona tez mowi ze tak jej podoba sie w ty suko ty wstydz sie wez lachudro moj maz by cie tak obil ze by ty nie wstala swinio

Gość pavonia_
a ja jestem zdruzgotana elokwencją i ortografią:-O

Gość zdruzgotana wypowiedza
ja mam 5 dzieći i jestem szczesliwa a ty jak sie skrobalas suko to pan jezus cie pokaże ze popamientasz ty nie wiesz co to zyc po katolicku to sie dowiesz szmata jestes zdenerwowalam sie jak poczytalam swinia

Gość 33loiza
😭:(

Gość ja tak nie uważam bo
jestem z wyboru bezdzietna, a pracuję zarówno z pannami, jak i mężatkami, dzieciatymi i bezdzietnymi - i nie ma w ogóle takich chamskich komentarzy co do czyjegoś życia prywatnego. Czy pracujesz na jakiejś farmie buraków?