Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiaj usg

plec?

Polecane posty

Gość dzisiaj usg

Jestem w 15-16 tc, czy bedzie juz mozna cos na usg dostrzec jesli idzie o plec?:D

Gość tak, mi lekarz określił
w 13tc - chłopiec. Potwierdził w 17 tc - jest siurek :)

Gość dzisiaj usg
Ale super.. Chciałabym już wiedzieć, zeby móc się jakoś zwracać do dziecka, a nie tak dzidzia aby.

Gość dzisiaj usg
No ja tak mialam ostatnio... w 11 tyg dopominalam sie plci:D lekarka powiedziala, ze neee, ze za wczesnie, ze niby cos widac, ale to moze byc wszystko i to raczej siusiak nie byl, bo bylo to cos, pewnie pepowina, dluzsze niz nozki:D Nie mialby po kim dziedziczyc haha;d

W pierwszej ciąży moja córa tak się kryła, że dopiero na 2 tyg przed porodem pokazała że jest dziewczynką. W drugiej ciąży w 24 tygodniu było widać, że córka będzie mieć siostrę. Teraz jestem w 7 tygodniu mojej trzeciej ciąży, więc jeszcze muszę poczekać. Ale moje przeczucia to, że albo będzie syn albo dwojaczki (chłopiec i dziewczynka). W poprzednich ciążach czułam od początku że będą baby. Pozdrawiam.

Na tym etapie ciąży zdarza się dużo pomyłek jeszcze, albo słabo widać, więc nie nastawiaj się za bardzo. Ja też liczyłam na to, że ok 15tyg lekarz powie mi płeć, ale dowiedziałam się dopiero w 18tyg. i to i tak po wielkich oporach lekarza.

Gość dzisiaj usg
Kurczę ta niewiedza jest wkurzająca :D A i brzuch coś mi w ogóle na razie nie rośnie i tak chodzę niby w ciąży niby nie, gdyby nie mdłości, to bym nie czuła tej dzieciny

Ja się dowiedziałam w 17, że dziewczynka. Później jeszcze dwa USG potwierdziły a poród to już całkiem potwierdził;)

Gość dzisiaj usg
A kiedy zaczął Wam rosnąć brzuch tak, ze już nie było można pomylić tego z otyłością? Ja przed ciążą ważyłam 61-2 kg przy 170cm wzrostu, więc niby tak akurat, ale zawsze miałam taką oponkę na bruzchu, ponoc przed nieudolne zszycie po operacji wyrostka... I chcialabym juz wygladac nie jak gruba laska tylko jak laska w ciazy...

to ja miałam podobnie z wagą przed ciążą-60kg przy wzroście 170cm i też nie miała idealnie płaskiego brzuszka. Pamiętam, że w 8tyg. już nie dopinałam się w spodnie, ale oczywiście wtedy jeszcze nikt nie zauważał, że to ciąża. W 16tyg. już większość ludzi zaczęła zauważać brzuszek.

dzisiaj usg i co? dowiedziałas się czegoś?

mi w 16 tc powiedzial ze chlopak ale nie daje pewnosci na 100 procent . w 20tc potwierdzil i mam synka