Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak?

jak zarabiać nie wychodząc z domu?

Polecane posty

Gość kafeMoniiiii
no i już się zlecieli z programów partnerskich ze swoimi linkami referencyjnymi :D. Ze swojej strony polecam nauczyć się grafiki 2d, lub 3d, lub animacji, lub programować. Bardzo dużo zleceń. Oczywiście najlepiej omijać polskie serwisy z ogłoszeniami i korzystać z amerykańskich. Stawki średnio pięciokrotnie wyższe, a i angielskiego wcale nie trzeba jakoś super znać. :)

Gość kafeMoniiiii
jest też od pewnego czasu praca za pisanie komentarzy pozytywnych o PO :D Serio - mój znajomy tak zarabia, ale prześwietlają bardzo historię człowieka w necie, więc jeśli da się wykryć, że gdzieś pisałaś negatywne komentarze o PO, to nie ma szans, że dostaniesz taką robotę.

Gość kafeMoniiiii
Oto sekret ataku Platformy Obywatelskiej w internecie. Stoi za nim tajna instrukcja firmowana nazwiskiem szefa MSWiA Grzegorza Schetyny. Wynika z niej, że wicepremier polecił działaczom młodzieżówki wpisywać na internetowych forach pozytywne komentarze o Platformie.Do instrukcji o tworzeniu przez Młodych Demokratów grup do spraw monitoringu internetu dotarł „Fakt. Dziennikarze podali się za młodych działaczy partii i zadzwonili do koordynującego akcję Dariusza Słodkowskiego. To zastępca sekretarza generalnego młodzieżówki Platformy. „Młodzi Demokraci, sekretarz generalny PO Grzegorz Schetyna zwrócił się do nas z prośbą o utworzenie grupy ds. monitoringu sieci. Nie muszę chyba tłumaczyć jak wiele dla Stowarzyszenia znaczy prośba z tej strony czytamy w instrukcji.Dalej padają szczegóły: „Praca grupy miałaby polegać na dodawaniu na kilkunastu największych polskich portalach (WP, Onet, Gazeta, Dziennik, Interia) komentarzy życzliwych PO. Działacze mieliby na to poświęcić około 30 minut dziennie. A na koniec w instrukcji pada jeszcze prośba o zachowanie najwyższego stopnia dyskrecji.Co na to organizatorzy „dywersyjnej akcji w internecie? Dariusz Słodkowski, pytany o nią przez dziennikarzy, wił się jak piskorz. „Jest to gruba przesada. Przecież to byłaby propaganda mówił o akcji. Gdy dziennikarze przytoczyli mu treść dokumentu, był bardzo zmieszany. „Uczciwie przyznaję, że ten tekst jest podkoloryzowany. My nigdy nie podpieralibyśmy się postacią wicepremiera Schetyny przekonywał.Wicepremier Schetyna odcina się od tej akcji. „Nigdy w życiu nie wydawałem takich dyspozycji. Jeśli ktoś użył mojego nazwiska, to wyciągnę wobec niego konsekwencje mówi. Później sprawa ta ucichła"

Gość kafeMoniiiii
Coraz więcej się o tym mówi :).

Gość moniczka..................
kafeMoniiiii to powszechnie wiadomo, wystarczy wejsc na gazete.pl i poczytaj te komentarze, zwlaszcza pod jakims artykulem o PIS czy kaczynskim, taka nienawisc, takie bzdurne chamowate teksty, zlosliwe, wyszydzanie kaczynskiego i osmieszanie, i to pisane przez wiele osob w godzinach pracy o jakichs dziwacznych nickach, ze chyba nikomu za darmo by sie nie chcialo takich glupot wymyslac. szkoda tych ludzi, są tak glupi.

Gość Adaś92
Moje motto to kto nie ryzykuje ten nie zyskuje ;) często wygrywam u bukmachera, jeżeli komuś to pomoże to teraz jest jakaś promocja, że kazdy kto sie zarejestruje i zagra odbierze duży bonus 350 zł.Ogólnie polecam. Dla mnie to lepszy sposób niż bezsensowne kilkanie w sponsorowane strony.. http://affiliates.bet-at-home.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_74688b_30947

Gość Aleksandra123456789
Jeśli ktoś jest zainteresowany zarabianiem przez internet całkiem niezłej sumki mam dla niego ofertę. Na jakiekolwiek pytania, udzielę informacji pod adresem aleksandra123456789@interia.pl

Gość Michał_Katowice
Ankiety i inne śmieci to syf ! Każdy to wie, można zarobić grosze tyrając przy ekranie. Wejdzcie tutaj : www.jakzarabiambezetatu.pl Kiedyś wpadłem na tą stronę, sceptycznie ale spróbowałem. Po tym jak po kilku rozgrywkach w ciągu miesiąca zarobiłem prawie 800 euro (784 dokładnie), gram dwa, trzy dni i tylko z tego żyję :) Za to ogromnie dziękuję Panu Marcinowi, wysłałem buteleczkę Jasia Wędrowniczka po uprzedniej korespondencji z nim. Ja polecam - a na ankiety mam w czterech literach :) Dodam że nie zarabiam jak Pan Marcin mówi 12.000 euro miesięcznie :P ale 1500-2000 wyciągam co spokojnie mi wystarczy :) I tak lepsze to niż robota w call center za 1600zł :/

Gość zelaaa
O tym jak budować w dobry sposób swój biznes w bezpiecznej sieci sprzedaży mówi dokładnie serwis www.marek-nowacki.pl . Warto poczytać. Same praktyczne informacje, gotowe techniki, bez lania wody.

Gość gość
Jeżeli chcesz zarobić zapraszam tu : https://www.qassa.pl/378522 Na dole strony znajdziesz informacje dlaczego polecam te stronę. Proszę jeśli się zdecydujesz zalogować do gassa zrób to przez ten link ,a będę Ci bardzo wdzięczna ;D Mam nadzieje,ze zdobędziesz dodatkowe pieniądze.

Gość Karol O
Szkoda, że niektórzy ludzie tak fałszywie wierzą w te wszystkie bezsensowne portale.. Przecież jesteśmy tutaj by sobie pomóc a nie zaszkodzić... Ja owszem pracuję w domu przez internet ale mam do tego odpowiednie kwalifikacje i pozyskuję pieniądze z normalnych źródeł... Sam na początku miałem dość ciężko, ale do roboty zachęcił mnie kurs getall.pl/p,100,6444,f88ac6,298.html Jest tutaj odpowiednia dawka informacji na start.

Gość gość

za leżenie w domu nikt ci na pewno nie zapłaci coś rób, może frytki na telefon to już jest pewien biznes, obierasz kartofle robisz frytki i wysyłasz klientowi.

Gość globus

Jeśli interesujecie się giełdą forex, polecam szkolenia w Fraktal Trader, byłem raz na szokleniu i dużo wyniosłem, teraz mam wysoki dochód