Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytejszon

Czy takie spodnie dla grubej osoby sie nadaja????

Polecane posty

Gość pytejszon
Ciezko mi schudnac. Jeszcze rok temu nosilam rozmiar 50 i chyba moj orgniazm juz sie zbuntowal jesli chodzi o odchudzanie, bo zrzucilam juz 30 kilko i ani grama mniej nie potrafie:(

Gość ano ciekawe ciekawe
troszke hehe

Gość mały odkrywca
ja właśnie lepiej wyglądam w gacich które mają przez całą długość jednakową szerokość nogawek ale jeśli Ty dobrze się czujesz w rurkach to w alladynkach powinnaś czuć się nawet lepiej, a jak nie wystawisz na allegro;)

Gość ano ciekawe ciekawe
wiecej ruchu moze bylas na Dukanie??

Teraz patrzę że mam w pracy koleżankę właśnie tak 44 46 no nie jest jakaś mega wielka :) Kupuj sobie to w czym tobie będzie wygodnie a nie dla zaspokojenia ludzi , przecież zawsze będą niezadowoleni :) Chcesz alladynki proszę kupić alladynki :)

Gość pytejszon
Na Dukanie przeszlam tylko faze uderzeniowa i kilka dni na II bylam, ale sie wkurzylam i zrezygnowalam i zamiast na przemiennej jadlam wszystko na co Dukan zezwalal, ale nie rozganiczalam dni bialkowych od tych drugich. Wiec tak jakby Dukan i nie Dukan:) ale schudnac sie troszke udalo. Teraz juz od 1,5 miesiaca nic nie spadlo.

Gość pytejszon
Sama mam mieszane uczucia co do tych spodni. A buty jakie do takich pasuja?

Gość zgaga.
śmiało możesz założyć sandałki, eleganckie jak i sportowe

Gość mały odkrywca
buty jakieś lekkie i odkryte, od biedyzwykłe alladynki tak sobie teraz oglądam tego typu portki na allegro i naszła mnie jedna myśl: tego typu gacie nie są przewiewne bo są"zamknięte" od dołu, poza tym to że nie są z jeansu nie znaczy że będą "lekkie"

Gość mały odkrywca
od biedy zwykłe balerinki*

Autorko, nie zniechecaj sie do odchudzania, czasem tak jest, że waga potrafi stać nawet 3 miesiące, bo organizm się buntuje, ale w koncu musi sie poddac. :)

Gość pytejszon
Ja zawsze chodze w lato w dzisnach. Bo ciezko mi bylo dostac na swoja dupe normalne spodnie. I przywyklam do upalow w ciezkich spodniach. Teraz jak schudlam te 30 kg myslalam, ze bedzie latwiej o spodnie, ale jednak to nie takie proste. Juz mnie ktos przebil.. czyli nie kupuje.

Gość powiedzcie mi jak zrobić
ja chodzę w lanianych wcale nie wyglądam jiak stara baba fajna bluzka, koraliki, torebka i gitara nie wyborażam sobie chodzenia w jeansach na lato mówię ci kup sobie lniane albo jakies materiałowe spodnie tylko nie jeansy bo ukisniesz narobisz sobie potówek

Gość powiedzcie mi jak zrobić
ja mam lniane rónżnokolorowe, rózne fasony i zamierzam jeszcze sobie kupić niby jestem szczupła ale moje nogi pozostawiają wiele do zyczenia, więc nie da się chodzić w szortach

Gość mały odkrywca
ja mam wrażenie że w rozmiarze 50 (przynajmniej na allegro) można o wiele fajniejsze ciuchy dostać niż w rozm. 44. Przynajmniej moja siostra potrafi się tak odstrzelić że niejedna szczupla laska wygląda przy niej jak kopciuszek

Autorko, może po sklepach z uzywana odzieża pochodz? Tylko jakies dobre sklepy, nie osiedlowe. Tam sa spore rozmiary zazwyczaj. :)

Poza tym, troszke dziwne. 30 kilo i tylko 3 rozmiary? Ja schudłam ostatnio niecałe 10, a wchodziłam w ciuchy o 2 rozmiary mniejsze...

Gość monikajofp0ojn
Mam rozmiar 46, zawsze chodziłam w lnianych lub materiałowych spodniach o prostym kroju bądz rozszerzane, tuniki zwiewne itd. pewnego dnia kuzynka wyciągnęła mnie na zakupy i kupiłyśmy dzinsowe rurki ze ściągaczem na końcu i przylegającą bluzkę, w której miałam wrażenie że widać mi każdą fałdkę. Dokupiłyśmy buty na koturnie i poszlam na impreze. Pierwsze co padało z ust każdego znajomego po kolei: ładnie wyglądasz, schudłaś? i od tamtej pory noszę tylko dopasowane rzeczy, rurki, ładnie skrojone bluzki i czuję się przynajmniej dwa rozmiary szczuplej:)

Gość ano ciekawe ciekawe
wroc na Dukana, ale takiego porzadnego i na pewno cos sie ruszy! A jakis sport uprawiasz? tzn. w ogole chodzi mi o cwiczenia, rowerek, bieganie, orbitrek, aerobik? cokolwiek

Gość ciucia fucia
to jak cie przelicytowali to daj linka to ocenimy

Gość mały odkrywca
Pewnie że w dopasowanych ciuchach wygląda się szczuplej tylko że w lnianych,luźnych ubraniach w lato jest po prostu chlodniej;) Ale to już zależy od tego jak chcesz wyglądać.