Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjjś tam

Szare mydlo...

Polecane posty

Gość ojjjś tam

Czesc dziewczyny, jakis czas temu bylam u ginekologa, taka wizyta kontrolna, nic zlego sie nie dzieje, ale wiecie co mnie zaskoczylo? Zapytal czym sie podmywam, mowie ze plynem do hig. int, to on zebym uzywala lactacydu, powiedzialam ze w porzadku, a on do mnie a odbyt zeby myc szarym mydlem :o. Ktos mi wytlumaczy o co chodzi?

Gość ojjjś tam
Na puste tematy zeby nikogo nie obrazic rzucacie sie hurtem zeby odpowiedziec, a jak ktos pyta o cos co go spotkalo i nie wie o co chodzi to ciszaaaa ;( przykro mi

Gość xyzzyx
ja słyszałam kiedys opinie, że w ogóle szare mydło jest najlepsze do hignieny intymnej....sama sie obecnie zastanawiam nad jego kupnem bo mam ciągłe nawroty grzybicy:( ale to chyba wina tabletek anty:(

Jeśli chodzi o szare mydło to nie jest to dla mnie duże zaskoczenie. Ja również często słyszałam opinie, że to mydło jest najlepsze i właśnie to powinno się stosować, ponieważ nie podrażnia skóry.

Gość lactacydem tez mozesz
myc odbyt :o to jest specjalny delikatny płyn do higieny intymnej i chyba najlepszy na problemy z tymi miejscami. Szare mydło też jest ok ale wygodniejszy płyn i moim zdaniem lepszy bo po szarym mydle nieraz mnie "tam" piekło

Gość Są też
płyny do higieny biały jeleń czyli z serii szarego mydła

Szare jest dobre np. na trądzik, ale żeby odbyt? Heh aż wkleję twoje pytanie na stronę z pytaniami do lekarzy :D Nie wiem dlaczego miałoby być akurat tam stosowane.