Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pytanie mam.............

co ile podlewacie pomidory?

Polecane posty

Jak jest tak ciep艂o np jak dzi艣 to codziennie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Te偶 tak my艣la艂am, 偶eby podlewa膰 co 2-3 dni a te艣ciowa oczywi艣cie si臋 wtr膮ca i codziennie podlewa :o zaraz j膮 zjad臋 :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a gdzie rosna te pomidory?
je艣li w gruncie to starczy dwa razy w tygodniu , je艣li w szklarni lub tunelu z folii, to ju偶 trzeba co drugi dzie艅.Podlewa膰 najlepiej p贸藕nym wieczorem.

Udost臋pnij ten post

by艂y normalnie w gruncie, ostatnio zrobi艂am im pseudo szklarni臋 i s膮 zakryte foli膮 z g贸ry i z jednego boku, tak to maj膮 normalnie 艣wiat艂o tylko chcia艂am je ochroni膰 przed burzami i deszczem no ale ostatnio u mnie mocno pada艂o przez kilka dni i te艣ciowa mimo tego, 偶e ziemia jest mokra podlewa艂aby codziennie... Dzisiaj jej powiem ze jak podleje je jeszcze raz to to wykopie i je komu艣 oddam bo do wszystkiego si臋 wtr膮ca a na niczym nie zna :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a gdzie rosna te pomidory?
nie b膮d藕 taka ostra dla te艣ciowej.Wyt艂umacz jej ,偶e zbyt obfite podlewanie , mo偶e spowodowa膰 powstanie zgorzeli, lub zaraz臋 (choroby grzybowe).Co prawda pomidory lubi膮 ciep艂o i wilgo膰,ale bez przesady.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wartyzachodu
Pomidor贸w w pocz膮tkowym stadium wzrostu nie trzeba zbyt obficie podlewa膰, poniewa偶 zaatakuje je zaraza ziemniaczana znakiem s膮 czarne plamy na li艣ciach i wi臋dn膮cy krzaczek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maargarettta
Serio kto艣 si臋 jeszcze bawi w latanie z konewk膮? :) gdybym ja mia艂a podlewac, to wszystko by usch艂o. W szklarni mam zamontowanego blumata http://blumat.pl/product_info.php/info/p47_Zestaw-Tropf-Blumat-dla-upraw-do-3m.html/XTCsid/93bcf12ad08c8f4b2814561c12409888 i wszystko idzie automatycznie. ta podlewaczka sama sprawdza wilgotno艣膰 ziemi i dolewa tyle wody ile ro艣lina potrzebuje.

Udost臋pnij ten post