Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdjecia byłej

Czy ja przesadzam?

Polecane posty

Gość zdjecia byłej

hej, mam pytanko, otórz.. moj partner jest rozwiedziony, po rozwodzie przeprowadzil sie i ma swoje (nasze) mieszkanie. Ma coreczke z poprzedniego małrzenstwa. zanim sie wprowadzilam i go odwiedzalam powiedzial mi ze w pokoju malej jest zdjecie matki, tylko ze wzgledu na coreczke ( corka mieszka z matka, z nami jest co drugi weekend) , mielismy plany o zamieszkaniu razem i ja mu powiedzialam ze nie zycze sobie zdjec jego bylej w naszym domu i zeby to uszanowal, powiedzial ze mnie rozumie i nastepnego dnia zdjecia zniknely.powiedzial mi ze mam racje i ze je wyrzucil. dzisiaj rano robilam pozadki i znalazlam zdjecia... zdenerwowalam si ei wyslalam mu smsa z wyrzutami, ze mnei oklamal i ze nie zycze sobie widziec zdjec jego bylej u mnie w domu, odpisal ze jesli jakiekolwiek sa to ze wzgledu na coreczke... ale chyba na poczatku cos uzgodnilismy.. jestem zazdrosna, on broni swego ze ja przesadzam, ale wiem ze jakby on zobaczyl ze przechowuje zdjecie bylego to by zwariowal.. rozumiem ze ze wzgledu na corke, ale ona widzi matke caly czas.. po co schowane zdjecia w naszym apartamencie, moze je w ramki oprawie i porozstawiam po domu bo jak schowane to i tak mala nie widzi...

Gość zdjecia byłej
up

to jest i zawsze bedzie Matka jego Dziecka, musisz to poszanowac chociaz moze i boli ale tak jest...naucz sie tego bo bedziesz miala z Nia kontakt pozostajac u boku tego mezczyzny, pomysl komunia ,urodziny malej inne okazje z ktorych zostaniesz wykluczona prowokujac takie incydenty...do zwiazku z rozwiedzionym mezczyzna i do tego z dzieckiem trzeba dorosnac...postaraj sie bo mozesz go stracic...