Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój korwin mikke

KORWIN KOCHAM CIĘ

Polecane posty

Gość mój korwin mikke

Janusz Korwin-Mikke, lider Nowej Prawicy, cieszy się wysokim poparciem w środowisku kibiców piłki nożnej - dowiadujemy się w "Rzeczypospolitej". - Na pewno nie PO, z kolei Kaczyński jest dla mnie zbyt nieobliczalny. Głosowałem i będę głosował na Janusza Korwin-Mikkego - powiedział fan Arki Gdynia. Natomiast jeden z kibiców Lecha Poznań powiedział, że p. Korwin-Mikke jest najlepszym wyborem, gdyż domaga się on ograniczenia roli państwa. Lider Nowej Prawicy cieszy się także popularnością wśród fanów Śląska Wrocław, którzy są krytycznie nastawieni szczególnie do PO. Źródło: www.rp.pl KNP wygra te wybory!

Gość mój korwin mikke
nikt go nie kocha tak jak ja :O

Gość mój Korwin
Korwin to polityk ciekawy i inny od tych którzy teraz rządzą. Nigdy nie interesowałam się polityką, bo wszystko to co mówili politycy to tylko kiełbasa wyborcza. Dam Korwinowi tym razem szansę - oby udało im się wejść do rządu.

Gość mój korwin mikke
Czy to nie dziwne, że zakochałam się w facecie, który mógłby być moim dziadkiem, bełkocze i zabrania uczyć dziewczynki matematyki? To takie szalone. Ach te motyle w brzuchu.

Gość mój korwin mikke
on nie zabrania uczyć dziewczynki matematyki :D

Gość korwin fann
ja teszsz :classic_cool:

Gość idź stąd wyłudzaczko
usuncie spację w linku ;d

Gość przykład na znajomość zasad
wyborczych i praw związanych z polityką, tworzeniem rządu itp. To chyba typowy wyborca Korwina. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D " 19:55 [zgłoś do usunięcia] mój Korwin Korwin to polityk ciekawy i inny od tych którzy teraz rządzą. Nigdy nie interesowałam się polityką, bo wszystko to co mówili politycy to tylko kiełbasa wyborcza. Dam Korwinowi tym razem szansę - oby udało im się wejść do rządu." :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D